“Kadının ekonomik özgürlüğü aldatmaca, çalışan kadın yuvasını dağıtıyor”, “Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil” ifadeleriyle gündeme gelen Cerrahi tarikatının lideri Ömer Tuğrul İnançer, 76 yaşında hayatını kaybetti.. İnançer, 5 Eylül günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı cenaze törenin ardından toprağa verildi.

İnsicam dergisinin genel yayın yönetmeni Mustafa Özel, Twitter hesabından tarikatın yeni ‘postnişinin’ (şeyh) Türk sanat müziği sanatçısı Ahmet Özhan olduğunu duyurdu.

TARİKATLA 17 YAŞINDA TANIŞTI

17 yaşından beri Cerrahi tarikatına mensup olan Özhan, İnançer’in olmadığı günlerde “meşk” adı verilen etkinlikleri yönetiyordu.

Uğur Dündar'dan babalık davasına DNA'lı yanıt. İşte aranan anne Suphiye Orancı! Uğur Dündar'dan babalık davasına DNA'lı yanıt. İşte aranan anne Suphiye Orancı!

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ahmet Özhan, Türk Tasavvuf Müziği'ne gönül verdikten sonra 70'li yıllarda yer aldığı Yeşilçam filmlerinden uzaklaşmış, 80'li ve 90'lı yıllarda TRT1 de Hacı Arif Bey, Aliş ile Zeynep gibi dizilerde rol almıştı. 

Editör: TE Bilisim