Öne Çıkanlar Müzik Sağlık Esme Özbağ Selahattin Paşalı Michael Eklund

Aleyna Tilki "Taksicilerin büyük bir bölümüne yazıklar olsun"

Olcay Ünal Sert

Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taksi kullanmanın hayatının hatası olduğunu söyledi.

Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Taksicilerin büyük bir bölümüne yazıklar olsun. Hayatımın hatası taksi kullanmak bu saatten sonra. Arkadaşlar imkanınız ve aklınız varsa taksi kullanmayın metro kullanın daha insani” ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından isyan etti.

Geçen aylarda da Nişantaşı’nda taksi bulmakta zorlanan Bülent Ersoy, “Bekle bekle taksi gelmedi. Bu ne biçim işmiş, şaşkın kaldım! Olacak iş değil. Niye bu taksilere böyle bir şey oldu? Yarım saat kadar bekledim” demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.