6 Eylül itibariyle konser ve etkinlik alanlarına katılacak kişilerin aşı ya da PCR testi yaptırmasının zorunlu olacağı duyuruldu. Buna karşılık 55 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından tepki gösterdi ve aşı olmayacağını ve PCR testi yaptırmayacağını söyledi. Aşı karşıtı olan ve PCR testi olmayı reddeden Yıldız Tilbe’nin ise Kıbrıs Concore Luxury Resort’ta 18 Eylül'de vereceği konseri iptal edildi.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında aşılama çalışmaları devam ediyor. Son olarak aşıya karşı olduğu söyleyen isimlerden biri de ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe olmuştu. Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aşı olmak istemediğini dile getirmiş, ünlü sanatçının sözleri takipçilerinin ve sosyal medya kullanıcılarının tepkisini almıştı.

"KORUMAYAN AŞIYI NİYE OLAYIM"

Tilbe, şu ifadeleri kullanmıştı: "Korumayan bir aşıyı niye olayım? Kanıtlanmamış, üretenlerin bile sorumluluğunu almadığı, bir şey olursa sorumlu değiliz dediği bir aşıyı niye vurulayım? 4 aşı korumuyorsa 44 aşı mı vurulacak? Ne oluyoruz?"

"ÖLÜRSEM ÖLÜRÜM"

"Ölürsem ölürüm, kalırsam yine öleceğim bir gün. Sanki ölümsüzlük aşısını bulmuşlar gibi davranıyorlar… Müjdee, kimse kalmayacak hiç kimsecik herkes naşşşti."

Uçankuş Tv Muhabiri Okan İşçi’nin edindiği bilgilerine göre; Sergilediği aşı karşıtlığı tavırlarıyla gündem olan Yıldız Tilbe PCR testi olmayı reddetmişti bunun üzerine ünlü şarkıcının Kıbrıs Concore Luxury Resort’ta yapılması planlanan 18 Eylül konseri iptal edildi.

Editör: TE Bilisim