Bülent Ersoy, Atatürk'ün huzurunda saygı duruşunda bulunduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk'e dua okuduğu görülen Bülent Ersoy, 2. Cumhurbaşkanı ve 1. Başbakan İsmet İnönü'nün de kabrini ziyaret etti. Yakasında Atatürk rozeti ve ay yıldız figürünün olduğu görülen Bülent Ersoy Mehmetçik'in geçiş törenini de izledi. Ersoy sosyal medya hesabından "Yüce Atam" diyerek seslendiği açıklamasında "Yine geleceğim Atam... Ne Mutlu Türküm Diyene" sözünü paylaştı.

Bülent Ersoy'un şemsiyesini TSK subayı taşıdığı için Milli Savunma Bakanlığı, görüntülerle ilgili olarak inceleme başlatmıştı. Bu gelişmelerin ardından Bülent Ersoy'un video paylaşımı ve açıklama geldi...

İşte Diva'nın o duygu yüklü açıklaması:

Yüce Atam..

zaatilinizin yaşadıgı yıllara ne yazık ki yaşım gereği yetişemediğim için sizlere sanat'ımla hizmet veremememin ve de bizzatihi ellerinizinden öpememenın eksikliği ile hissetiğim derin teesürlerimi bugunkü ziyaretimle içimde yaşattığım büyük ATATÜRK sevgisini her zamanki gibi yine kendimi bir nebze de olsa rahatla bilmek amacıyla huzurlarınıza geldim.

Bilesiniz ki dünlerde oldugu gibi bugun ve yarınlarda yine

geleceğim....

yine geleceğim.....

yine geleceğim...

yüce ALLAH mezarınız başında okumuş olduğum dualarımı inşaallah dergah-ı izzetinde kabul ve makbul eyler.

mekanınız cennet ruhunuz şa'd olsun.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Yakasına Atatürk rozeti ve ay-yıldız takan Bülent Ersoy, uzun uzun Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e dua etti.

Bülent Ersoy, Atatürk'ün ardından 2. Cumhurbaşkanı, 1. Başbakan ve eski Genel Kurmay Başkanı İsmet İnönü'nün kabrine giderek dua okudu.

Bülent Ersoy, Mehmetçik'in geçit törenini de izledi.

Anıtkabir'den tekerlekli sandalye ile ayrılan Bülent Ersoy'un şemsiyesini Türk Subayı'nın taşıması sosyal medyada trend topic olarak tartışılmıştı.

Edinilen bilgiye göre, Milli Savunma Bakanlığı, fotoğraflar üzerine konuya ilişkin Inceleme başlattı.

Bülent Ersoy, bu konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama yapmadı.

Editör: TE Bilisim