Bülent Ersoy ve Armağan Uzun boşandıktan sonra ilk kez bir aradalar. Programına eski eşini konuk eden Ersoy, 'Kapın Her Çalındıkça' isimli eserin 'beni kaybettin artık sen çok bekleyeceksin' kısmını Armağan'a söyledi. Reyting için yapıldığı iddia edilen hamle için ünlü isimlerden ilginç yorumlar geldi.

Bülent Ersoy ve Armağan Uzun boşandıktan sonra ilk kez Bülent Ersoy Show'da  canlı yayına çıktı. Armağan Uzun'dan özel şarkı isteyen Diva, Armağan'ın seçtiği  "Götür Beni Gittiğin Yere" isimli eserle duygu dolu anlar yaşayıp Işın Karaca'ya sarıldı. Armağan'la daha fazla ilgilenen Ersoy'u ünlü isimler, 'Işın Karaca'yı unuttu' diyerek eleştirdi.

Demet Akalın: Bu şarkılar özel seçilmiş ama Armağan evli sanırım.
Atilla Taş: Bülent Ersoy Eski kocasını Programına davet ederek, ne kadar medeni bir insan olduğunu gösterdi. Helal olsun, özlemişiz enişteyi.
Onur Akay: Bülent Ersoy  eski kocasını görünce Işın Karaca'yı unuttu. Bülent hanım ve Armağan Uzun duygularını şarkılarla söylüyor.
Mesut Yar: Şarkılar özenle seçilmiş, utandım
Fulden Uras: Vay vay vay götür beni gittiğin yere.
Seyhan Erdağ: Bülent Ersoy eski eşine; Sen, siz, otur aşağı... Hitapta ayar yok!
Kader: Ahh Işın Karaca yanlış günde çıktın programa senin gibi dev bir ses orda oturmaması gerekiyor. Benim şahsi fikrim.
Şehrazat: Abo bu Bülent’in eski kocası değil mi?
Neslihan Yargıcı: Programı beraber yapsalarda, Armağan da para kazansa..
Salih Keçeci: Bülent Ersoy - Armağan Uzun, TSM’den aşk şarkıları düeti. Şarkılar süper de ben şarkıların havasına giremiyorum . Ah reyting nelere kadirsin.
Suna Akyıldız: Bülent Ersoy'daki cilve benimsin diyen kadında yok  kafamı  yastığa gömdüm.
Funda Erkoç: Armağan'ın eşi nasıl izin verdi acaba bu duruma.


Diva Ata'yı unutmadı

Bülent Ersoy programın başında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü unutmadı. Ersoy; "Canım Atam yattığın yer mekanın Cennet olsun. Öyle isterdim ki senin sağlığında, senin huzurunda, senin emr-i iradende eserlerini, senin çakmak çakmak bakan gözlerinin huzurunda icra etmeyi, ama sen erken doğdun, ben geç dünyaya geldim o yüzden bu duygularım hep içimde kaldı. Yüce Rabbim benim şu anda okuduğum eserleri sana duyuracaktır.Sana sevgilerimi, sana saygılarımı sunuyorum Yüce Atam." dedi.

Bülent Ersoy Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi...
Editör: TE Bilisim