Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla bilinen yardımsever iş insanı Erdoğan Uludağ, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, derneğe ulaşan bazı mesajların kendilerini üzdüğünü belirterek serzenişte bulundu. Uludağ’ın yaptığı bu paylaşım sosyal medyada dikkat çekti.  

Erdoğan Uludağ, sosyal medya da yaptığı paylaşımda;
“Değerli insanlar, büyüklerim, kardeşlerim.
Bazen gelen maillerde insanların içerlediğini görüyorum ve bu duruma çok üzülüyorum. Şahsi mail adresime, sosyal medya hesaplarıma ve dernek mailine binlerce ileti geliyor. Bu iletileri elimden geldiğince ekibimle beraber ben de takip etmeye çalışıyorum ve tüm ekip ince eleyip sık dokunmamız gerektiği bilinciyle hareket ediyoruz. Çünkü dernek hesabımıza gelen bağışları bizim şerefimiz olarak görerek büyük bir sorumluluk içerisinde hareket etmeye azami özen gösteriyoruz. İnsanlarımızı da anlıyorum şayet bizler de ben dahil, yönetim kurulu üyelerimiz ve gönüllülerimizle birçok şey yaşadık. Çok özel bir durum olmadıkça, hiçbir şekilde hastalığımızı, kaybettiğimiz yakınlarımızın acısını prensip olarak paylaşmadık. Ancak sizlerin bildiği gibi, bizlerin de her insan gibi hayatın içinde olan hastalıklar, yakınlarımızı kaybettiğimiz vb. durumlar da olabiliyor. Dolayısıyla içinde bulunduğumuz durumlar bizleri de etkileyebiliyor. Tüm üzücü durumlara rağmen tüm arkadaşlarım maksimum seviyede çalışıyor. Taleplerde geç dönüşlerde edep dahilinde serzenişte bulunan tüm insanlara da saygı duyuyoruz. Sağlıklı, huzur dolu nice günler diliyorum.” açıklamasını yaptı.

Gizlice yıllardır yaptığı yardımlar ile gönülleri fetheden Erdoğan Uludağ, ünlü sanatçı Haluk Levent‘in kurduğu Ahbap Derneğinin bir çok projesine verdiği destek ile gündeme gelmiş, sonra da 'Umudum olur musun? Derneği'ni kurmuştu.

Editör: TE Bilisim