Silivri Belediyesi çalışanlarından Volkan Yılmaz'a zam tepkisi! Silivri Belediyesi çalışanlarından Volkan Yılmaz'a zam tepkisi!

Şarkıcı Gülşen, nisan ayında verdiği bir konserinde ekip arkadaşıyla şakalaştığı sırada yayınlanan görüntüleri nedeniyle tutuklanmıştı. 
Gülşen, cezaevinden çıkarken doğrudan aracına binerek herhangi bir basın açıklamasında bulunmadı.

Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde orkestra ekibinden 'imam' lakabı olan Miraç adlı müzisyene sarf ettiği sözler sebebiyle hakkında soruşturma başlatılan müzisyen Gülşen Çolakoğlu'nun tutukluluğuna itiraz kabul edildi. Şarkıcı Gülşen, ev hapsiyle tahliye edildi.

Gülşen Çolakoğlu’nun avukatı Emek Emre tarafından üst mahkeme olan İstanbul Asliye Ceza Mahkemesine gönderilmek üzere sunulan itiraz dilekçesinde, Gülşen’in 30 Nisan’da Ataşehir’de biletli ve halka açık olmayan özel bir mekanda gerçekleşen konser sırasında suça konu sözleri, önceden planlanmadan, herhangi bir suç kastı taşımadan, bir müzisyen arkadaşıyla sahnede şakalaşırken ve sadece arkadaşına yönelik anlık bir reflekse sarf ettiği belirtilmişti.

EV HAPSİ VERİLEREK TAHLİYE EDİLDİ

Gülşen’in dosya davaya dönüşene kadar ev hapsinde kalacağı belirtildi. 

Kararda, tahliye kararının "Suçun vasıf ve mahiyeti, delillerin toplanmış olması, kaçma şüphesinin bulunmaması, bakmakla mükellef yaşı küçük çocuğunun olması" nedenlerinden alındığı belirtildi. 

Editör: TE Bilisim