Yorumculuğunu yaptığı"Neler Oluyor Hayatta" isimli programda "Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?" başlığıyla yapılan bir sokak röportajını değerlendiren Hakan Ural, Z kuşağının oy kullanmaması gerektiğini söyledi.
"RİCA EDİYORUM FARKINDALIK YOKSA OY KULLANMASINLAR"
Hakan Ural Kanal D canlı yayında konuyla ilgili şunları söyledi; "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, ideololojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence."
Çok dogru söylemiş Zkuşagı kıtlı yoklu tuz gaz kuyruklarını bilmez
Sabah 3 te Emekli maaş alma kuyruklarını bilemez
Ülke nereden nereye geldi çok şükür insanlar bir ayakkabı il yıllar geçirirken şimdi herkesin en az 3 5 ayakkabısı var elbise dolapları dolu ellerindeki telefonları hiç demiyorum