Kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan Halil Falyalı'nın yoğun bakıma kaldırıldığı, şoförünün ise öldüğü bilgisinin ardından Halil Falyalı'nın da hayatını kaybettiği iddia edildi. Kıbrıslı iş insanının ölüm haberi üzerine Halil Falyalı kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapar gibi sorular yanıt arıyor. Girne Akçiçek Hastanesi'nde tedaviye alındığı bilinen isimle ilgili, Halil Falyalı öldü mü sorusuna ilişkin açıklamalar takip ediliyor. İşte detaylar.

HALİL FALYALI ÖLDÜ MÜ, SON DURUM NE?

Kıbrıslı iş insanı Halil Falyalı'nın aracında silahlı saldırıya uğraması üzerine "Halil Falyalı öldü mü, yaşıyor mu, sağlık durumu ne?" gibi sorular gündeme geliyor. İşte konuyla ilgili son gelişmeler;

HALİL FALYALI ÖLDÜ MÜ, YAŞIYOR MU?

Halil Falyalı'nın aracı Girne Çatalköy'de evinin yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından otomatik silahlarla tarandı.

Saldırıda Halil Falyalı'nın şoförünün hayatını kaybettiği öğrenilirken, saldırı sonucu ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Halil Falyalı'nın Girne Akçiçek Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, kumarhane işletmecisi olan Halil Falyalı'nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği ifade edildi. 

Editör: TE Bilisim