Öne Çıkanlar Hello Titty Korona Kenan Doğulu Facebookta Seben Koçibey Santral İstanbul

Haluk Levent, Depremde Ailesini Kaybeden Cemil Yurtseven'i Yardımcısı Olarak İşe Aldı

Haluk Levent, 6 Şubat'ta Kahramanmaraşlı merkezli depremin ilk gününden beri bölgede çalışmalara devam ediyor.  AHBAP Derneği'nin başkanı olan şarkıcı, son yaptığıyla alkış topladı. Levent, ailesini depremde kaybeden Cemil Yurtseven'i yardımcısı olarak e aldığını söyledi.

Twitter'dan Yurtseven ile karesini yayınlayan şarkıcı, "Ailesinin tümünü depremde kaybeden Cemil Yurtseven kardeşimle buluştuk. O artık benim kardeşim. Yardımcım olarak işe başladı. AHBAP'ta da iki depremzede kardeşimizi istihdam edeceğiz. Tüm kurumlara çağrım şudur. Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır. Haydi" diye yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.