Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası, kurucusu olduğu Ahbap Platformu ile aktif bir şekilde yardım çalışmaları yapan Haluk Levent, troller ve yandaşlar tarafından hedef gösterilmeye başlandı. Hedef gösterilmeye başlanmasının ardından hesabının Ahbap gönüllüleri tarafından yönetileceğini açıklayan Levent, çok geçmeden bu kararından vazgeçti.

Levent, yaptığı açıklamada,“Geri döndüm Twitter’a. Çünkü sayfadan gider gitmez “bakın sayfayı kapattı” dediler. Benim burda olmayışım onları daha da cesaretlendiriyor. Şeytanın yeryüzü temsilcileri ile savaşmaya daha sonra devam edeceğiz. Böyle duygusal kararlar alıp bozabiliyorum. Bağışlayın” ifadelerini kullandı.

LEVENT DÖNDÜ AKKAYA GİTTİ

Haluk Levent’i, para aklamaktan yargılanan Sezgin Baran Korkmaz ile Levent’in fotoğraflarını paylaşarak suçlamalarda bulunan manken Deniz Akkaya, Instagram hesabını kapattı. Akkaya, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

NE OLMUŞTU?

Silivri Belediyesi çalışanlarından Volkan Yılmaz'a zam tepkisi! Silivri Belediyesi çalışanlarından Volkan Yılmaz'a zam tepkisi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden itibaren afet bölgesine yönelik yardım organizasyonları ve bağış kampanyaları düzenleyen Ahbap Derneği ve kurucusu müzisyen Haluk Levent, hedef gösterilmişti.

Son olarak manken Deniz Akkaya Haluk Levent’i hedef almış ve para aklamaktan yargılanan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz ile Levent’in fotoğraflarını paylaşarak, “İki ay önce dolandırdığın insanlar yayına çıkmayı bekliyor” demişti.

Levent ise Akkaya’ya Korkmaz’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de fotoğrafı olduğunu hatırlatarak “Sayın Cumhurbaşkanımızla da fotoğrafı olan Sezgin Baran Korkmaz’ın bütün parasını AHBAP üzerinden akladığımı yazıyor Deniz Akkaya. Yahu bu devletin denetimcileri , MASAK ı , istihbaratı yarım akıllı mı? Siz biliyorsunuz da onlar bilmiyor?” yanıtını vermişti. (Tele 1)

Editör: TE Bilisim