Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü sanatçı İbrahim Talıses'in içinde bulunduğu VİP minibüs, karşı yönden gelen kamyonla kafa kafaya çarpışmış, kazanın ardından şarampole yuvarlanan araçta sıkışan İbrahim Tatlıses, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarılarak özel hastanede tedavi altına alınmıştı. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan İbrahim Tatlıses, Ortakent'te tedavi gördüğü özel hastaneden akşam saatlerinde ambulans ile ayrılarak, Yalıkavak Mahallesi'nde bugün sahneye çıkacağı eğlence mekanına geldi.

AMBULANS EĞLENCE MEKANINA GELDİ

Tatlıses, ambulans ve yanında çocuklarının da yer aldığı konvoy eşliğinde 12 km uzaklıktaki eğlence mekanına geldi. Ambulans, eğlence mekanının bahçesine alındı.

İbrahim Tatlıses ayakları sargılı bir şekilde tekerlekli sandalye ile sahneye çıktı

TEKERLEKLİ SANDALYEDE SAHNEYE ÇIKTI, ŞARKI SÖYLERKEN ACI ÇEKTİ

Tatlıses, bacağındaki sargıları eşliğinde tekerlekli sandalyede sahneye çıktı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı konserde Tatlıses, şarkı söylerken zaman zaman acı çektiği görüldü

“CENAB-I HAK MELEKLERİNİ GÖNDERDİ”

Sozcu.com.tr'nin haberine göre Tatlıses, konserde seyirci ile dertleşerek bugün yaşadığı olayı şöyle anlattı:

“Başımızdan bir kaza geçti. Cenab-ı hak meleklerini gönderdi. Arabamız dereye yuvarlanıyordu. O kayalar meleklerle uçtular gitti. Dereye gidiyorduk o kayalar bizi tuttu. Araba kaymış. Freni patlamış diyorlar. İdo bize çarptığını görünce arabayı çekip kenara yangın söndürme tüpü istiyor. En son biri duruyor. İdo tüpü alıyor…Allah bitti demeden bitmiyor. Ben arabanın içindeydim kül olup gidecektik. Şoförümüz Uğur ile söndürdüler ateşi. Videolarda seyrettim kafayı yedim “Ya rabbim sen ne büyüksün” dedim. Ben Allah'a söz verdim. “Seyircimin karşısına çıkacağım” dedim. Bu akşam buradayım. İdo'ya, melek kızıma hepsine teşekkür ediyorum.”

Silivri Belediyesi çalışanlarından Volkan Yılmaz'a zam tepkisi! Silivri Belediyesi çalışanlarından Volkan Yılmaz'a zam tepkisi!

Tatlıses'in bu sözleri seyirciden alkış aldı, “İmparator” diye bağıranlar oldu.

KONSERDEN SONRA HASTANEYE DÖNECEK

İbrahim Tatlıses'in taburcu olmadığı, konserden sonra hastaneye dönerek tedavisine devam edeceği belirtildi. (Sözcü)

Editör: TE Bilisim