Manavgat, Marmaris ve Bodrum'da yangınlar bir haftadır devam ediyor. Yeterli sayıda yangın söndürme uçağı ve helikopter olmaması bazı ünlü isimlerin tepkisini çekti. Yanan orman ve canlıların görüntülerinin sosyal medyaya düşmesi üzerine; Emel Sayın, Kıvanç Tatlıtuğ, Özge ÖzpirinçciNükhet Duru, Gülşen, Cem Adrian, Seda Sayan gibi isimler 'Help Turkey' etiketiyle paylaştıkları postlarla global yardım çağrısında bulundular. Şehrazat, Sevim Emre, Mehmet Ali Erbil, Nilgün Belgün gibi isimler 'Help Turkey' ve 'Global Call' etiketeti ile yardım istenmesine karşı olduklarını belirtirken, Umut Akyürek hükümete seslenerek 'Milli Çağrı'da bulundu.

Nilüfer'den 'Help Turkey' tepkisi!.. İlk önce "Türkiye'nin dünyaya karşı böylesine aciz durumda görünmesi milli duygularımı yaralıyor." diyen Nilüfer hemen ardından "Yanlış anlaşıldım" dedi.

"TÜRKİYE'NİN DÜNYAYA KARŞI ACİZ DURUMDA GÖRÜNMESİ MİLLİ DUYGULARIMI YARALIYOR"

'Help Turkey' ve 'Global Call' etiketiyle yardım talep edilmesine tepki gösterenler arasında ünlü sanatçı Nilüfer de yer aldı. Sosyal medyada konuyla ilgili açıklamada bulunan Nilüfer, "Benim içime sinmedi paylaşmadım. Türkiye'nin dünyaya karşı böylesine aciz durumda görünmesi milli duygularımı yaralıyor. Benim içime sinmedi ve paylaşmadım. Bunu yapacaksa diplomatik yollarla devlet yapmalıdır" dedi.

Sosyal medya da tepkilerin artması üzerine şarkıcı Nilüfer; Emre Kınay'ın yayınladığı videoyu paylaşarak; "İşte bunu dedim. Sen devletsin!!! O kadar haklı ki @emrekinay" yorumunu yaparak oyuncuya destek verdi.

NİLÜFER: YANLIŞ ANLAŞILDIM

Nilüfer sonradan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yanlış anlaşıldığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

Editör: TE Bilisim