Müjde Ar'dan gönderme "Balkon boş kalmasın, Orhan Gencebay'ı çağırsın" Müjde Ar'dan gönderme "Balkon boş kalmasın, Orhan Gencebay'ı çağırsın"
TÜRKAN ŞORAY : Bir kez daha içimiz yandı. Kahramanmaraş’ta olan ve çevre illerde de hissedilen bu deprem gibi bir depremi, bir kez daha yaşamamayı diliyorum. Kaybımız büyük. Kaybettiklerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. 
Ülkemizin deprem bölgesinde olduğunu unutmamalıyız. Bu son yaşadığımız felaket de gösteriyor ki binaların yapımında, sağlamlılığa çok daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor. Ülkemize geçmiş olsun. Kalbim ve yüreğim deprem bölgesindeki canlarla beraber. Dualarım hepsiyle.
HÜLYA KOÇYİĞİTYüreğim yanıyor. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen, hasara neden olan bu büyük depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Can kaybının artmaması için dua ediyorum. Ülkece deprem bölgesinde yaşadığımızı unutmamalı ve bütün önlemlerimizi almalıyız. Biliyoruz ki deprem öldürmez, bina öldürür. Geçmiş olsun canım ülkem.

SELDA ALKOR: Deprem öldürmüyor, binalar öldürüyor. Maalesef depreme dayanıklı binalar yapılamıyor. Ya da hasarlarını ölçme konusunda geç kalıyoruz. Dolayısıyla kötü neticeler oluşuyor. Bu konuda yapacağımız tek şey, hasarlı binada oturuyorsak sesimizi çıkarmak ve tespitine ulaşabilmek. Bu tip afetlerde can kaybı hepimizi korkunç üzüyor. Bütün canlılar için çok üzgünüz. Türkiye’me baş sağlığı diliyorum. Geride kalan bizlere sabır diliyorum. Allah beterinden korusun. İnşallah can kaybı artmaz.


FİLİZ AKINUmarım can kaybımız artmaz. Ellerimiz kalbimizde kurtarma çalışmalarını izliyoruz. Çok ama çok üzgünüm. Yastayız.

FERHAT GÖÇER : Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımız için çok üzgünüm. Büyük geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Umarım can kaybımız artmaz.

AYDAN ŞENERÇok ama çok üzgünüm. Kelimeler yetersiz gelecek. Deprem bölgesindeki herkesin acısını paylaşıyorum. Göçük altında kalanların en kısa zamanda kurtarılması için dua ediyorum. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Umarım can kaybı artmaz. Geçmiş olsun Türkiye.

HALE SOYGAZİ : Acımız büyük. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa, göçük altında kalanların bir an önce kurtarılmasını diliyorum. Hep birlikte bu yaraları saracağımıza inanıyorum.
NİLÜFER: Türkiye’nin kaderi mi bu?
10 ilimizi birden etkileyen bu büyük felaketin sonuçlarını ekranlarda izlerken içim yanıyor. Türkiye’nin kaderi mi bu diye sormadan edemiyorum. Bu kara kışta, evini, barkını, anasını, babasını, kardeşini, evladını kaybeden ya da enkaz altından çıkmasını bekleyen insanların yerine koyunca kendimi, o insanların çaresizliğini kelimelerle ifade edemiyorum. Türkiye’nin kaderi bu mu? Depreme dayanıksız yapıların içinde geleceğini, hayatını, umutlarını kaybeden insanımızın kaderimi bu? Bu kaderi değiştirmek elimizde.

Bugün Türkiye tek yürek bugün Türkiye; Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Gaziantep, Osmaniye , Malatya, Diyarbakır, İskenderun, Şanlıurfa. BAŞIMIZ SAĞOLSUN. YARALARIMIZA ŞİFA DİLİYORUM.
Allah bir daha böyle felaket göstermesin.
ITIR ESEN "Çok büyük bir acı, korku ve üzüntü. Bölge halkına ve Türkiye’mize baş sağlığı ve geçmiş olsun diliyorum. Dualarım ve bütün iyi dileklerim göçük altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımız için. İklim şartlarının da olumsuz etkilerini de düşünecek olursak Afad ekiplerine de kolaylıklar diliyorum. Deprem ne yazık ki ülkemizin kaçınılmaz bir gerçeği. Fakat gerçek bu olduğu halde inşaatların ne kadar malzeme yoksunu olarak yapıldığını görüyoruz. Benim her en deprem ardından gördüğüm ve içimi yakan manzara, evler dümdüz oluyor, insanlar ölüyor, fakat o perdeler uçuşmaya devam ediyor. İnsanın perde kadar değeri yok. Yine baktım, yine perdeler uçuşuyor. İnsanlar enkaz altında.
Çok ama çok üzgünüm. Başımız sağ olsun."
Editör: TE Bilisim