Zeytin Dalı Harekatı'na destek için aralarında sanatçı ve sporcuların da yer aldığı bir grup ünlü isim bugün Suriye sınır hattına gitti.

İstanbul'dan kalkan uçakta, İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Sibel Can, Hülya Koçyiğit, Seda Sayan, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Serkan Çağrı, Hakan Peker, Altay ve Mustafa Sandal ile milli sporcuların da olduğu öğrenildi.

Sanatçı ve sporcuların Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için sınıra gittikleri belirtildi. Uçağın içinden video da paylaşıldı.

İbrahim Tatlıses, Hatay'da askerlerle birlikte seslendirdiği "Yaylalar" türküsünü Afrin ve Münbiç'e göre uyarlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'da dikkatlice dinlemekle yetindi. 

Cumhurbaşkanı Kamufulaj giydi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da sınır birliklerini ziyaret etmek üzere Antakya'dan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır karakolunda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Zeytin Dalı harekatına destek için kente gelen sanatçı ve sporcularla buluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerle Oğulpınar Hudut Karakolu'nda bir araya geldi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve komuta kademesi tarafından ilk defa Zeytin Dalı Harekatı'nın sevk ve idaresinde kullanılan Türk Silahlı Kuvvetlerinin yeni kamuflajını giyerek askerlere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve askerlerle buluşmak için Hatay'a gelen çok sayıda sanatçı ve sporcu da Oğulpınar Hudut Karakolu'nda yer aldı.

İbrahim Tatlıses, Hülya Koçyiğit, Sibel Can ve Hande Yener Instagram hesaplarından ziyarete ilişkin fotoğraf ve video paylaştılar. İşte o fotoğraflar:

İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sibel Can'ın yanında "Yaylalar" türküsünü Afrin ve Münbiç'e uyarlayarak okudu.

Ajda Pekkan, Sibel Can

Hülya Koçyiğit, kepsiz asker selamı verdi.

Seda Sayan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile selfie çektirdi.

Hande Yener, Mehmetçik ile toplu fotoğraf çektirdi.

Sibel Can askerlerle tek tek selfie çektirdi.

Orgeneral Hulusi Akar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da sınır birliklerini ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu askerlerle toplu fotoğraf çektirdi.

Sanatçılar birlikte objektiflere poz verdiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da Zeytindalı Harekatı ile ilgili konuşma yaptı.

Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal, Fikret Orman, Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Tarık Çamdal, Eray İşcan, Gökhan Zan, Kenan Sofuoğlu, Esra Erol.

Erdoğan'la birlikte ziyarete katılan isimler, Hürriyet'ten Hande Fırat'a şunları söyledi:

"Yavuz Bingöl: Sınırdaki askerlerimize moral ziyaretine gidiyoruz.

Hülya Koçyiğit: Daha önce de gittik, askerimize moral vermeye. Şimdi de onlara teşekkür etmeye gidiyoruz. O silah arkadaşlarına tebriklerimizi iletmeye, şehitlerimize de rahmet dilemeye gidiyoruz.

Ajda Pekkan: Şehitlerimizin silah arkadaşları var, onların da orada bir morale ihtiyacı var. Biz de yanlarında olacağız. Allah ülkemizi, vatanımızı korusun.

Emel Müftüoğlu: Ben bir asker kızıyım. Dünyada kutsal meslekler var, askerlik, polis ve öğretmenlik. Askerlerimize bizzat teşekkür etmek isteriz.

Sibel Can: Çok güzel bir türkü söyledik Afrin'le ilgili. Ben de yorumlama şansına sahip oldum. Şu anda moral için oraya gidiyoruz."

Editör: TE Bilisim