İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül'de kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Planlanan etkinlikler kapsamında Megastar Tarkan'ın da on binlerce kişinin katılım sağlayabileceği Cumhuriyet Meydanı yakınında Kordonboyunda Konser vereceği açıklandı. Günler öncesinden açıklanan bu haber sanatçının hayranlarını heyecanlandırırken, konserin düzenleneceği alanda yaklaşık 1 hafta önce dev sahnenin kurulumu için çalışma başlatıldı.

Depremzede aileyi köşke yerleştiren Ali Burak Ceylan ilk kez konuştu Depremzede aileyi köşke yerleştiren Ali Burak Ceylan ilk kez konuştu

Sahne, müzik sistemi ve uzaktaki seyircilerin izleyebilmesi amacıyla dev ekranların kurulumu için ekipler çalışmalarını sürdürürken dün saat 23.00 sıralarında Tarkan'ın konser vereceği sahne üzerindeki dev platform, büyük bir gürültünün ardından çöktü. 

İzmir'de Tarkan'ın konser vereceği alandaki dev platformun çökmesiyle ilgili inceleme başlatıldı. Alanda incelemelerin tamamlanmasının ardından enkazın kaldırılacağı belirtildi.

Editör: TE Bilisim