Tarkan'ın açıklaması şöyle:

Geçmiş olsun Sn. Ekrem İmamoğlu. Geçmiş olsun Erzurumlu vatandaşlar. Yaralananlara acil şifalar dilerim. Ne kadar üzücü ki kardeş kardeşe düşman edildi memleketimizde. Aynı bayrak altında birbiriyle savaş içinde. Çok yazık… Şimdi bu ayıbı düzeltme, buna neden olanlara “dur” deme zamanı. Tekrar “birlik” olma zamanı. Sağduyu, saygı ve sevgiyle…

Orhan Gencebay, Murat Kurum için şarkı yaptı: Yeniden İstanbul Orhan Gencebay, Murat Kurum için şarkı yaptı: Yeniden İstanbul

Sanatçılardan Ekrem İmamoğlu’na destek: İlk turda bitmeli

Sanat camiası, Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğrayan millet ittifakının cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’na destek mesajları paylaşırken seçimin ilk turda bitmesi gerektiğini vurguladı.

İmamoğlu’nun Erzurum mitingi taşlı saldırı nedeniyle başladıktan 5 dakika sonra Ekrem İmamoğlu daha büyük bir kaos yaşanmaması için yarıda kesildi.  Buna rağmen çocuklar ve kadınlar dahil birçok kişi yaralanmıştı.

Erol Evgin, Cem Yılmaz, Hazal Kaya, Sarp Apak, Şanışer, Şahan Gökbakar, Zülfü Livaneli, Nazan Öncel, Öykü Serter, Aylin Aslım, Gani Müjde, Birce Akalay, Mustafa Sandal, Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Müjde Ar, Selçuk Yöntem, Uğur Dündar, Cem Davran, Hayko Cepkin, Leman Sam ve Şehrazat dahil birçok sanatçı saldırıyı kınarken, bazıları “İlk turda bitirelim” diyerek millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek bildirdi.

Sanat dünyasının önde gelen isimleri sosyal medya hesaplarından Erzurum da yaşanan provokasyon ve olayları protesto etti.

Editör: TE Bilisim