Fikirde Birlik ve Mücadele Platformunun organizasyonunda, 150'den fazla sivil toplum kuruluşunun katılımıyla İstanbul'da "Büyük Aile Buluşması" yapıldı. LGBT karşıtı etkinlikte konuşan Tuğçe Kazaz, dünyanın ahir zamandan geçtiğini, Müslüman için sadece ibadet etme dönemi olmadığını söyledi.

Tuğçe Kazaz LGBTİ karşıtı yürüyüşe katılarak konuşma yaptı.  LGBT karşıtı etkinlikte konuşan eski manken Tuğçe Kazaz: Allah, neden Lut kavmini yok etti, çünkü neslin devamlılığının biteceğini bildiği için

"Çocuklarımızın LGBT Dayatmasından Korunması İçin Yürüyoruz" sloganlı etkinlik için duyurulan vakitten saatler önce Saraçhane Parkı vatandaşlarca dolduruldu. Binlerce kişi Fatih Camisi, Aksaray ve Unkapanı çevresinde beklemek zorunda kaldı. Buluşmaya gelenler, ellerinde Türk bayraklarının yanı sıra "Manevi Kalkınma Şart", "Manevi ve Ahlaki Kalkınma Yasası", "Sapkınlığa Dur De", "Cinsiyetsiz Toplum Projesine Dur De", "Aileye Savaş Açanlara Geçit Vermeyeceğiz", "Sapkınlığa Hayır", "Aile Hedefte Başını Çevirme" ile "Küresel Çeteden Aileni ve Neslini Koru" yazılı dövizler taşıdı. Saraçhane Parkı'nda sanat, medya ve akademi camiasından tanınmış isimler vatandaşlara hitap ederken sonrasında Beyazıt Meydanı'na yüründü.

ABD ve İngiltere Yemen'i vurdu ABD ve İngiltere Yemen'i vurdu

TUĞÇE KAZAZ: ALLAH BİZE 'LGBT'Lİ BİREYLERİ SİZ CEZALANDIRIN' DEMEDİ

Tuğçe Kazaz ise dünyanın ahir zamandan geçtiğini belirterek, Müslüman için sadece ibadet etme dönemi olmadığını dile getirdi.

Hiçbir şekilde LGBT'li bireyleri ve onların tercihlerini hedef almayacaklarının altını çizen Kazaz, "Allah yeryüzünde bir duruma müdahale ettiyse bu mutlaka bir mükafat içindir. Allah, neden Lut kavmini yok etti? Çünkü neslin devamlılığın biteceğini bildiği için. Allah bize 'LGBT'li bireyleri siz cezalandırın' demedi. Allah 'Bunu tebliğ edin, uyarın, kınayın.' dedi." şeklinde konuştu

Editör: TE Bilisim