TÜRKİYE 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yenikapı'daki mitingle dünyaya müthiş mesajlar verdi. 3 milyonu aşkın insanın biraraya geldiği mitingde Türk bayraklarından birlik denizi oluştu.

Orhan Gencebay mitinge Türk bayrakları ile dolu tekne ile geldi.

İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi Şehitleri Mitingi'ne çok sayıda ünlü isim katıldı. Orhan Gencebay, Sibel Can, Hülya Koçyiğit, İbrahim Tatlıses, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Çağatay Ulusoy, Murat Boz, Demet Akbağ, Nilgün Belgün, Yılmaz Erdoğan, Mustafa Sandal, Gülben Ergen, Sermiyan Midyat, Mete Horozoğlu, Kerem Alışık, Halit Ergenç, Kenan Doğulu, Özcan Deniz, Coşkun Sabah, Burhan Çaçan, Ahmet Özhan, Zafer Algöz, Yonca Evcimik, Zerrin Özer,  Barış Arduç, Gökhan Özen, Mesut Akusta, Tülin Şahin, Doğuş, Alişan, Ece Erken, Metin Şentürk, İsmail YK, Umut Akyürek, Oktay Ertuğrul, Mustafa Topaloğlu, Davut Güloğlu, İzzet Yıldızhan, Metin Şentürk, Doğuş, Samsun Demir, Cengiz Erdem, Deniz Erdem, Ferhat Göçer, Ömür Gedik gibi ünlü isimler hazır bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile birlikte mitinge katıldı.


Kıvanç Tatlıtuğ:  "Milletimiz, devletimiz, bütün partililerimizle birlikte demokrasi ve cumhuriyetimize sahip çıkmak için burada bulunmaktan büyük gurur yaşıyorum. 15 Temmuz'da yaşanan talihsiz darbe girişiminden dolayı duyduğum üzüntüyü anlatmak için kelimeler kifayetsiz. Darbenin her türlüsüne karşıyız, milletimizle, devletimizle tek yürek olarak burada bütün dünyaya asla bölünemeyeceğimizi, demokrasimize, cumhuriyetimizi bozamayacaklarının en güzel örneğini, burada bayraklarımızla vatanımızı temsil ederek söylüyoruz."

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Sinem Kobal Yenikapı Demokrasi ve Şehitler mitingine giderken

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ

Kenan Doğulu, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu : "Bu necip millet bütün dünyaya bir kez daha ne olduğunu gösterdi. Belki kendimiz bile unutmuştuk. 15 Temmuz'da kim olduğumuzu yeniden hep beraber gördük ve o gece inanılmaz duygular yaşadık."


Sevim Emre, eşi Orhan Gencebay ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan - Emine Erdoğan ile birlikte fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.


Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul kızları ile birlikte mitinge katıldılar.

Mustafa Ceceli

Kıvanç Tatlıtuğ

Türk bayrağını birlikte salladılar

Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Miting'ine birlikte katılan Ferhat Göçer ve Ömür Gedik ellerinden Türk bayrağını düşürmediler.

Ferhat Göçer, "rüya gibi bir gün geçiriyoruz ve bir mucizeyi birlikte yaşıyoruz, umarım bugün yaşadığımız bu büyük buluşma daha sonraki güzel günlerin başlangıcıdır" şeklinde konuşurken, Ömür Gedik, "milyonların tek yürek olduğu böyle bir günde hep birlikte Türk bayrağını sallamak şahane bir duygu, burada olmaktan çok mutluyum" dedi.

Davut Güloğlu, İzzet Yıldızhan, Mustafa Topaloğlu

Samsun Demir-Sibel Can

Orhan Gencebay Paşalarla birlikte objektife yansıdı.

İbrahim Tatlıses


Hatice Şendil & Burak Sağyaşar


Nilgün Belgün, Demet Akbağ

Demet Akbağ : "Hepimiz birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı farlı görüşleri olan insanlar bile bugün demokrasi adına birlikte, bu çok mutluluk verici."

Nilgün Belgün : "Bugün bir dalda çeşit çeşit çiçekler açtı, o yüzden hep birlikte el eleyiz. Çok mutluyum.

Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan : "Bugünkü coşkunun dışında kalsaydım içimde ömür boyu bir acı olurdu. Halk kavramının kendisini en net gösterdiği günler bu günler. Böyle bir tarihi ana tanıklık etmekten ve içinde yer almaktan büyük heyecan duyuyorum. Bundan sonraki Türkiye hoşumuza gitmeyen fikirlere de gülümsediğimiz Türkiye olsun."

Mustafa Sandal, Gülben Ergen 

Mustafa Sandal : "Bence bugün Yenikapı'dan dünyaya çok önemli bir mesaj yayılıyor, o da Türkiye'nin büyüklüğü, gücü, Türk insanının birlikteliği ve kudreti. Özellikle bazılarına diyelim. Ne mutlu Türküm diyene." 

Gülben Ergen : "Aramıza sızmış hainlere, teröre nasıl 'hayır' diyeceğimizin, nasıl birlik olacağımızın en güzel günü bugün. Allah bütün ülkemizi ve insanlarımızı terörden ve kötülükten korusun. Huzurla, cumhuriyetimizle ve tek bayrak altında birlikle bugünkü gibi yaşayalım inşallah bundan sonra da."

Sermiyan Midyat, Mete Horozoğlu, Kerem Alışık

Sermiyan Midyat : "Ben 1980 mağduru bir babanın oğluyum. Darbenin sonuçlarını çok derinden hissederek büyüdüm. Bu şeytan akıllarla, bu masum yüreklerin başa çıkacağına umudumu hiç kaybetmiyorum."

Mete Horozoğlu : "Şehitlerimiz için geldik. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun. Bütün bu yapılan organizasyonlar onların yaptığının yüzde birini karşılamaz bile, haklarını ödeyemeyiz."


Kerem Alışık : "Mevlana'nın dediği gibi 'Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır'. Bugün bu duyguları paylaşmanın, bayrağımıza, ezanımıza, demokrasimize sahip çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İleride çok konuşulacak tarihi bir günü idrak ediyoruz. Tüm şehitlerimize dua ediyoruz."

Bergüzar Korel, Halit Ergenç

Halit Ergenç: "15 Temmuz kor kunç bir geceydi. Bugüne kadar olan ayrımcılık ve kutuplaşma içeren sözcükler sanırım bundan sonra biraz daha yumuşayacak ve daha güzel bir ülke olacağız"

Kenan Doğulu

Kenan Doğulu : "Herkesin birbirine daha yakın olduğu, karşıt fikirlerin sabırla dinlendiği, barış dolu sevgi dolu yarınlara gidiyoruz. Birbirimizle tekrar yakınlıklar kurarak yarınlara ilerliyoruz. Bu günü bu sürecin başlangıcı olarak görüyorum, bu süreci iyi değerlendirip, bundan sonra ülkemizi aynı bayrağın altında, bir bütün, tek yürek olarak ülkemizi daha iyiye götürmek için fırsat olarak algılamamız lazım."

Özcan Deniz

Özcan Deniz : "Bu resmin içinde olmak gurur verici. Türk halkı öyle büyük kahramanlıklara imza attı ki gerçi, bizim burada olmamız onların yanından geçmez. Şu an yapabildiğimiz bu, bunu yapıyor olmaktan gurur duyuyorum."

Coşkun Sabah

Coşkun Sabah : "Çok büyük bir duygu, çok büyük mutluluk. Tek millet, tek yürek. Hep böyle devam etmesini diliyorum."

Zafer Algöz

Zafer Algöz : "Türkiye hala o ihtilalin sancılarını çekerken, yetmezmiş gibi 15 Temmuz'da talihsiz bir olay yaşadı. Birçok insanımız, polisimiz, askerimiz öldü. Umarım bugünkü bu buluşmadan sonra hiçbir siyasi parti, ayrım gözetmeksizin Türkiye'nin ayağa kalkması için milletle el ele verir. Nüfusunun yüzde altmışı genç olan Türkiye Cumhuriyeti'nin çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Buradaki bu birlik bana bu umudu veriyor."

Burhan Çaçan

Burhan Çaçan : Bugün buraya, birliğimizi, beraberliğimizi Cumhurbaşkanımızın yanında olarak göstermek, bütün dünyaya mesajımızı vermek için geldik.

Ahmet Özhan

Ahmet Özhan :  "Vatanımız, birliğimiz, demokrasimiz için buradayız. Halkımızlayız, muhteşem bir kalabalık var. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın."

Yonca Evcimik

Yonca Evcimik: "Yenikapı mitingi için yola çıkıyoruz. Tek yürek!"
Mesut Akusta: "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.."
Gökhan Özen: "Sen ben yok. TÜRKIYE var"

Tülin Şahin: "Tek millet, tek yürek"

İsmail YK : "Uzun yıllardır böyle bir kalabalık görmedik. Dünyaya birlikte ne kadar kuvvetli olduğumuzu gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız ülkemizin namusudur, biz de burada namusumuza, ülkemize, milletimize, bayrağımıza sahip çıkmaya geldik."

Metin Şentürk : "Bugün burada huzurumuza kasteden hainlerin, alçakların, sefillerin bu vatandan gereken dersi aldığını hissediyorum. Allah onları yerle bir etti."

Ece Erken: "Tüm Türkiye bugün Yenikapı'dayız"

Alişan: "Türkiye Yenikapı'ya"

Hülya Koçyiğit-Metin Özülkü


Samsun Demir, Ferhat Göçer, Hakan Peker Nükhet Duru gibi ünlü isimler mitingde bir arada.
Zerrin Özer

Ümit Besen (solda), Nükhet Duru (ortada), Yavuz Seçkin (sağda)

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal, Mesut Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ

Bengü, Berkay, Yonca Evcimik

Hamdi Alkan, Selen Görgüzel

Doğuş

Barış Arduç

Hülya Koçyiğit

Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Tansu Çiller mitinge katıldı.

İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, First Lady Emin Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçlei yan yana oturdular.



İstanbul Yenikapı'da ki mitinge 5 milyon kişi katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emine Erdoğan

Yenikapı'da ki mitinge ilgi büyük oldu.

Mitingde dev Türk Bayrağı açıldı.

Yenikapı da ki mitingte eski Başbakanlardan Prof. Dr. Tansu Çiller'de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım ve TBMM Başkanı miting öncesi birlikte sohbet ettiler.

Genel Kurmay Başkanı Org. Hulusi Akar Cübbeli Ahmet Hoca ile Yenikapı da ki Demokrasi ve Şehitler Mitingde

Yenikapı da ki tarihi mitinge 5 milyon kişi katıldı




Editör: TE Bilisim