Öne Çıkanlar keman sanatçısı Gökhan Şükür Kara Art Studio Rihanna Hakan Sertbakan

Yılmaz Morgül depremzedeler için harekete geçti

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik ve 7.6'lık deprem 10 ilde çok büyük yıkıma yol açtı. Binlerce kişinin yaşamını yitirdiği deprem felaketinin yaralarını bir nebze de sarabilmek için  de harekete geçti.

Annesini kaybettikten sonra uzun zamandır hastanede tedavi gören Yılmaz Morgül sahne alacağı mekanlarla konser gelirlerini depremzedelere bağışlanması şartıyla anlaştı.

Yılmaz Morgül 24 Şubat’ta Brüksel’de, 28 Şubat’ta Antalya’da, 3 Mart’ta Akçay’da ve 4 Mart’ta Denizli’deki konser verecek.

Annesinin ölümünden ve yaşanan deprem felaketinden sonra ünlü sanatçının psikolojik destek almaya başladığı öğrenilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.