ZAFERLERİN EN KUTSALI

Öyle bir ülke var mı ki? 7’den 77’sine zamanı geldiğinde bir meşale gibi parlayan ve yoktan var olmasını şehadetlerle, şehit kanlarıyla bir çağlayan akarsu gibi aktıran.
Bugün günlerden 30 ağustos 2012 Perşembe günü. Bugün tüm Türkiye Cumhuriyeti toprakları içinde oturan yaşamın bedelini esaretin bedeline tercih eden Ne Mutlu Türküm Diyen tüm vatandaşlarımız özgürlüğünü Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarına borçlu olduğu gündür. Ve bu borç öyle bir borçtur ki ne geri ödenir ne de vadesi geldiğinde geri verilir.

Bugün dünyayı yöneten ve sözde Birleşmiş Milletler Topluluğunun 5 daimi üyesin evet ya da hayır demesiyle dünya düzeninin yönetilir bir duruma geldiği bir devirde Ulu önderimizi iyi anlamak bugün varsak onun ve silah arkadaşlarının sayesinde varlığımızı sürdürebildiğimizi aklımızdan asla çıkartmamak gerekir.

Emperyalist güçlerin YÜCE OSMANLI devletinin sonunu hazırlayıp cennet vatanımızı bölme çabaları unutulmamalıdır ki Atatürk ve onun Silah arkadaşlarının verdiği kurtuluş mücadelesi sonunda olmuştur emellerine ulaşılmadan son bulup, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerin kurulmasına eşkâl teşkil etmiştir. 

Ve yine bugün ülkemizde çan sesleri değil de 5 vakit ezan sesi duyuluyorsa unutulmamalıdır ki yine Atatürk sayesindedir.

Yüce Türk ulusu asla Atasına verdiği sözden vaz geçmeyecek ne bu cennet vatandan bir toprak parçası nede uğruna verdiği şehit kanlarıyla kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti başka düşünce ve esaret altına asla girmeyecektir. Bunlara yeltenmeye kalkanlar ise karşılarında damarlarında asil Türk kanı akan vatan evlatlarını bulacaklardır.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

EREZ EĞİLMEZ
Editör: TE Bilisim