Süperstar Ajda Pekkan çok özel fotoğraflar ile Vogue Icon özel sayısında!. Ünlü isimlerin Süperstar'ı anlattığı sayı arşiv niteliğinde!

Bu özel sayıda Ajda Pekkan'ı dostları Sezen Aksu, Türkan Şoray, Filiz Akın, İlham Gencer, Demet Sabancı, Ateşböceği Ercan, Selma Türkeş, Garo Mafyan, Çiğdem Simavi, Şehrazat, Leyla Meşulam, Zeynel Abidin, Günay Acar, Yıldırım Mayruk, Beyazıt Öztürk, Gülşah Saraçoğlu, İzzet Öz, Oya Germen, Mazhar Alanson, Mustafa Taviloğlu, Sevil Aliyeva, İsmail Akkaya, Züleyha Kuru, Oğuz Arınmış, Funda Arkas, Deniz Yiğiter, İnci Aksoy, Aynur Tartan, Vedat Gürtan, Dr. İsmail Bozkurt, Ertuğrul Özkök, Zoran Lalvani ve Semiramis Pekkan, Süperstar'ı kaleme aldılar.

Ajda Pekkan, Debora Zakuta'ya çocukluk günlerini "Çocukluğum hep şarkı söyleyerek ve dans ederek geçti. Her duyduğum şarkıyı mırıldanırdım. Hatta komşular beni duysun diye banyoda avaz avaz şarkı söylerdim. En büyük hayalim şarkıcı olmaktı demek de istemiyorum açıkçası. Bu söz çok tuhafıma gidiyor. Çünkü hayalim şarkıcı olmak değil, şarkı söyleyip vokalist olmaktı. Vokali çok seviyordum ama kader bir şekilde beni en öne itti." sözleriyle anlatıyor ve ekliyor:

"Açıkçası yola çıkarken bu kadar meşhur olacağımı hiç ummuyordum. Benim için tek önemli olan şarkı söylemekti, meşhur olmak değil. Bu benim için büyük bir keyifti ve bunu gerçekleştirmek için Çamlıca Kız Lisesi'nde okuduğum 1962 yılında hafta sonları İlham Gencer'in sahip olduğu Çatı adlı gece kulübünde ya da üye olduğumuz Moda Deniz Kulübü'nde sahneye çıkar, yabancı şarkılar söylerdim. O zamanlar ne yazık ki seslendirecek Türkçe şarkı yoktu, bana rol model olacak bir kadın şarkıcı da. O dönemler kim popülerse, hangi şarkıyı beğendiysem onu söylüyordum. Özellikle kendime Mina'yı örnek alır, İtalyanca şarkılar söylerdim." @ajdapekkan

'Bayan Bacak' Serpil Örümcer için yardım konseri düzenlendi 'Bayan Bacak' Serpil Örümcer için yardım konseri düzenlendi

Röportaj: @debora_zakuto Moda Direktörü: @ceylanatinc Fotoğraf: @cuneytakeroglu

Editör: TE Bilisim