Burcu Sedef imzalı 3 farklı kostüm giyen Pekkan, konserinde Zeki Müren'den Gülden Karaböcek'e, Orhan Gencebay'dan İbrahim Tatlıses'e, Sezen Aksu'dan Semiramis Pekkan'a her türden şarkılar seslendirdi. Konseri izleyenler arasında Seren Serengil, Nilgün Belgün, Erkan Özerman, modacı Burcu Sedef, iş insanı Murat Karabova ve Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni gazeteci Olcay Ünal Sert protokolde hazır bulundular. Fransızca ve İngilizce şarkılar da söyleyen Süperstar; Pop, Arabesk ve Türk Sanat Müziği'nin en güzel örneklerinin yanı sıra 'Yıldızların Altında' adlı şarkıyı da Rock tarzında seslendirdi. 

Süperstar'a sahnede 20 kişilik orkestra ekibi eşlik etti.

Süperstar'ın konserini her zaman merak etmişimdir. Zira Ajda Pekkan diğer sanatçılar gibi yatan, her konserine aynı repertuvarla çıkan sanatçılardan değildir. Türk Pop Müziği'nin yaşayan efsanesi sahneye siyah pelerinle çıkarak sürprizini yaptı... Ama ne sürpriz.. Pelerini bıraktı, sarı kostümüyle çok konuşulan Pekkan, 'Aşka inanma' dedi!... Haksız da sayılmaz, üç günlük dünyada gelgeç aşkların moda olduğu çağımızda Süperstar da teşhisi doğru koyarak 'Aşka İnanmam' dedi...  Sezen Aksu'dan 'Ağlama Anne', Gülden Karaböcek'ten 'Dilek Taşı', Orhan Gencebay'dan 'Kaderimin Oyunu', Semiramis Pekkan'dan 'Bana Yalan Söylediler', İbrahim Tatlıses'ten, 'Dom Dom Kurşunu', Metin Özülkü'den 'Oyalama Beni', Şehrazat'tan 'Bi Tık' ve Zeki Müren'den 'Bir Demet Yasemen' adlı şarkıları seslendiren Süperstar, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

TEK KONSERDE 3 KOSTÜM DEĞİŞTİRDİ

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam Süperstar Ajda Pekkan'ı ağırladı. Boğaz, Ajda Pekkan’ın görsel ve ışık şovuyla aydınlandı. Aralıksız 3 saat sahne aldığı konserde dinleyicilerini mest etti.

Burcu Sedef imzalı kostümüyle çok konuşulan Süperstar sahneden zaman zaman yaşam felsefesiyle ilgili açıklamalar da yaptı.

“SİZLERLE NİRVANA’YA ULAŞIYORUM!”

Süperstar Ajda Pekkan, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde sevenlerine müzik şöleni yaşattı. ‘Aşka İnanmam’ şarkısıyla hayranlarına merhaba diyen Süperstar, alkış yağmuruna tutuldu. Her zaman olduğu gibi sahne kostümüyle fark yaratan ünlü sanatçı, modacı Burcu Sedef imzalı kıyafetleriyle göz kamaştırdı. Sahneye çıkış yaparken giydiği pelerinini, şarkısını söylemeye başladığında çıkartan Ajda Pekkan; sarı deri detaylı üstü ve dizine kadar aynı renkte püsküllü ayakkabısı, gold şortu ve kahverengi gladyatör kemerinden oluşan kıyafetiyle izleyicileri büyüledi.

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde, sevenleriyle dördüncü kez aynı atmosferi paylaşan Pekkan, “Tek mutlu olduğum yer burası, sizinle beraber olmak! Çalıştığım zaman yoruluyorum ama karşılığını sizlerle beraber alıyorum. Burayı çok benimsedik. Normal konserlerde böyle giyinmiyorum fakat burası bizim konsept sahnemiz ve bu sahnemizi sizinle paylaşmayı çok seviyorum. Şov olarak gözlerinize hitap etmek istiyorum. Burada sizlerle gökyüzüne, Nirvana’ya ulaşıyorum!” sözleriyle duygularını ifade etti.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Muhteşem gecede Ajda Pekkan’ı iş, spor ve sanat dünyasından dostları da yalnız bırakmadı. Onur Büyüktopçu, Seren Serengil, Mustafa Rahman Tohma, Tuğçe Tayfur, Nilgün Belgün, İbrahim Kutluay, Edwina Sponza, Erkan Özerman gibi ünlü isimler Süperstar Ajda Pekkan’ı en önden dinleyerek doyasıya eğlendi.

BOĞAZ’DA SÜPERSTAR RÜZGARI ESTİ

Müzik şölenine ‘Vitrin’, ‘Yakar Geçerim’, ‘Ah Ne Günler’ gibi en sevilen hit parçalarıyla devam eden Ajda Pekkan, unutulmaz bir geceye daha imza attı. ‘Süperstar’ unvanını yıllardır hakkıyla taşıyan ünlü sanatçı, muhteşem enerjisiyle ışıldadığı sahnede, müzikseverleri kendisine hayran bıraktı. Konserin ikinci bölümünde tarzını bir kez daha konuşturan Ajda Pekkan, gri, payetli takımıyla göz kamaştırdı. Kendi şarkılarının yanı sıra her tarzdan müziğe yer verdiği geniş repertuvarıyla tam anlamıyla Boğaz’da esti geçti. Şarkılarına davulla zurnanın da eşlik etmesiyle Paraf Kuruçeşme’de eğlence ikiye katlandı.

Süperstar Ajda Pekkan, bis yaptıktan sonra sahneye pijamalarla geri döndü. Konseri sonrasından Didim'e hareket ederek aracında uyuyacağını söyleyen sanatçı, 'Eğlen Güzelim' ve 'Oyalama Beni'  adlı şarkıları seslendirdi.

Unutulmaz gecenin sonunda Ajda Pekkan hayranları, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’ni terk etmedi. Alkışların kesilmemesi üzerine pijamayı andıran şık ve rahat kıyafetiyle sahneye geri dönen Ajda Pekkan’ı tüm müzikseverler ayakta karşıladı. Herkesin çılgınca dans ettiği üç şarkılık bis sonunda herkese teşekkür ederek sahneden ayrılan Süperstar, müzikseverlere unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Dekoltesini konuşturan Zara, Kıbrıs'ta Neşet Ertaş'ı andı Dekoltesini konuşturan Zara, Kıbrıs'ta Neşet Ertaş'ı andı

SÜPERSTAR CUMHURİYET BAYRAMI'NDA KURUÇEŞME DE OLACAK!

Süperstar Ajda Pekkan, Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nin 5.'sini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul Kuruçeşme de verecek. 

Kısa bir süre tatile çıkan Pekkan, İstanbul konserinin öncesinde 20 Ekim 2022 Çarşamba akşamı  Başkent Ankara da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) eşliğinde bir konser daha verecek.  OLCAY ÜNAL SERT 

Editör: TE Bilisim