Birbirinden ünlü isimler Sarıyer Belediyesi'nin Uluslararası Sarıyer Barışa Çağrı Festivali'nde sahne alacak. Bu yıl sekizincisini düzenlenecek festivale Zülfü Livaneli Onur Konuğu olarak katılırken, gecede Nükhet Duru, Işın Karaca, Grup İmera, Cem Belevi, Buray, Rojin, Yunan Sanatçı Natalia, Tarık Sezer Orkestrası, Şef Zafer Gündoğdu yönetiminde Sarıyer Belediyesi Korosu ve Sarıyer Oda Orkestrası, Altan Erkekli, Ceren Gündoğdu gibi ünlü isimler katılacak. 

Birbirinden farklı kültürlerin bir arada yaşadığı; barışın, sevginin ve huzurun merkezi Sarıyer’de her yıl düzenlenen barış festivali, bu yıl belki de her zamankinden çok daha büyük bir anlam taşıyor.

Sarıyer’den bir kez daha inadına barış, inadına birlik ve beraberlik, inadına sevgi diye haykırılacak gecede; çok sayıda yabancı misyon şefi, farklı din ve mezheplerin temsilcileri, kanaat önderleri ve değerli sanatçılar biraraya gelecek.

Etkinlikte sahne alacak sanatçılar:

Nükhet Duru, Işın Karaca, Grup İmera, Cem Belevi, Buray, Rojin, Yunan Sanatçı Natalia, Tarık Sezer Orkestrası, Şef Zafer Gündoğdu yönetiminde Sarıyer Belediyesi Korosu ve Sarıyer Oda Orkestrası, Altan Erkekli, Ceren Gündoğdu.

Onur konuğu: Türk müziği ve edebiyatına büyük bir değer katan Zülfü Livaneli.

Tarih : 1 Eylül Perşembe 2016
Saat : 20.00

Yer : Maslak TIM Show Center
Editör: TE Bilisim