Eğlence sektörünün duayen ismi İzzet Çapa, tek kanallı TRT ekranlarında yaşanan geniş kadrolu eğlence keyfini dijital platformdan izleyicilerle buluşturacak.  Yılbaşı gecesi internet platformundan online yayınlanacak konserde Ali Poyrazoğlu, Gülden Karaböcek, Serdar Ortaç gibi birbirinden ünlü isimler yer alacak.

ÇapaMarka Entertainment Group, eğlencenin bittiği, müziğin sustuğu pandemi sürecinde “Bu kadar sessizlik, bu kadar depresyon yeter” diyerek dünyanın ilk dijital eğlence parkını yarattı. 'Digital Winter Wonderland' adnı verdikleri 'Yılbaşı Gazinosu'nda birbirinden ünlü isimler sahne alacak.

Yılbaşı gecesi yayınlanacak özel programda Ali Poyrazoğlu, Gülden Karaböcek, Serdar Ortaç, Soner Olgun, Suzan Kardeş, Celil Nalçakan, Özlem Olgun, Deha Bilimlier, Derya Uluğ, Güvenç Dağüstün ve Zehra ile çember dansçıları, oryantal dansçılar ve akrobatlar izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Üç boyutlu panayır

Üç boyutlu dijital yayının olacağı geceyle ilgili bilgi için; https://www.digitalwinterwonderland.com adresini ziyaret edebilirsiniz. İzzet Çapa "Kış Harikalar Manifestosu" adını verdiği yazısında "Bu, bizim sektörümüz için kolektif bir uyanış projesidir." diyor.

KIŞ HARİKALAR MANIFESTOSU

“COVID-19 ile önce biz karanlığa büründük. Eğlendirmeyi sevenler. Sahnede olanlar, şarkı söyleyenler, müzisyenler, ışıkçılar, garsonlar, müdürler, aşçılar, güvenlikler, bu sektördeki 2 milyon insan. Ve onların aileleri. Yıllarca ya bir saat daha uyusam diye zorla kalktığımız yataklarımızdan, bir ve gidecek hiçbir yerimiz olmamaya başladı. Özenle içini döşediğimiz bir hapishaneye dönüştü evlerimiz. Bu karanlık bizim ile başladı. Sonra büyüdü de büyüdü. Bu, bizim sektörümüz için kolektif bir uyanış projesidir. Herkesi hayata döndürecek, karanlığın içinde kocaman ışıklar yakacak ve kocaman bir panayır getirecek şehire. Bunu gerçekte yaşayamıyorsak bir şekilde yaşamalıydık ”

İzzet Çapa

Editör: TE Bilisim