Sahnelerin aranan ismi Demet Akalın, yılbaşı gecesinde Crowne Plaza İstanbul Florya otelde sahne aldı. 2021 yılının son saatlerinden 2022 yılının ilk dakikalarına kadar sahnede kalan ve misafirlerini doyasıya eğlendiren Demet Akalın, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Tolga Çam imzalı kırmızı bir elbise ile sahneye çıkan Akalın, kulisinde bir araya geldiği muhabirlerin sorularını yanıtladı. Son zamanlarda bazı kadın sanatçıların kıyafet tercihlerinin, sahne performanslarının önüne geçtiği yönünde ki eleştrilerin sorması üzerine söze giren Akalın "Onların kendi iradesi, bu da benim kendi iradem. Onlar özgürlük diyorlar bende özgürlük diyorum. Bazen yakıştırıyorum ama bazen de ipin ucunun kaçtığı zamanlar oluyor." demek ile yetindi. 2021 yılının değerlendirmesini yapan Demet Akalın "Bu sene güzel geçti evet yani albüm olarak fazla asılmadığım halde biraz televizyonda sıkıntı oldu. Oda disiplinli olduğum için yapamadım. Ben biraz fazla titizim biliyorsunuz saat konusunda ama müzik konusunda, kariyer anlamında , sağlık sıhhat anlamında güzel geçti." dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Alişan'ın programına katılan ve program esnasında "50 yaşından sonra bir karavan alıp, müziği bırakacağım." diyerek yakın arkadaşıyla iddiaya girmesi hatırlatılan Akalın, "Evet güzel bir iddiaya girdik ama programdan çıktıktan sonra dolar 14 oldu. Ben hemen 'Kanka bugün yaptığımız şeyi unut onu unut.' dedi. Zaten Okan Bey bütün yaz programımızı doldurmaya başlamış, bana 'kendi kendine kararlar alma.' dedi. Onun için çalışacağız." dedi.

BEN İKİ TARAFI DA UYARMIŞTIM, ÖZELLİKLE HANIM TARAFINI

Yakın arkadaşı Deha Bilimler ve eski modacısı Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadıkları iddialarının sorulması ve Akalın'ın sosyal medyadan Deha Bilimlier'in aile fotoğrafına destek yorumu yapmasının sorulması ile söze giren başarılı şarkıcı "Ben çok üzüldüm, çünkü iki tarafı da uyarmıştım ben geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Deha'nın eşi Aslı benim çok yakın arkadaşım, onlar yine bu durumu atlatırlar. Tam yeni yıla girerken çok sevimsiz bir durum oldu, ben iki gündür uyuyamıyorum. Ben çok etkilendim." dedi. Barıştırma konusunda sizin bir adımınız oldu mu sorusuna ise "O onların kendi bileceği bir iş, aile işine ben karışmam ama ben dün Aslı ile birlikteydim." dedi. Bu sırada röportaja dahil olan Okan Kurt ise "Aslı da, Deha da bizim kardeşimiz, mutlu yuvalarını kurtaracağız. Olan birşey yok zaten." diyerek konuyu kapattı.

Bu yılın moda ikonu seçilen Demet Akalın, muhabirlerin hatırlatması üzerine "Ben demi evet, Hadise az önce mesaj attı, çok şeker ya 'Benim ikonum' yazmış. İnşallah ona da, bütün sanatçı arkadaşlarıma da, özellikle Hadise'den yeni yılda bir düğün davetiyesi bekliyorum." dedi.

Röportaj sonrası sahneye çıkan ve yeni yılın ilk dakikalarına kadar sahnede kalan Demet Akalın, 2022 yılına Crowne Plaza İstanbul Florya'da giren sevenlerine doyasıya bir gece yaşattı. Yakın arkadaşı şarkıcı Emirkan'ı da sahneye davet eden ve birlikte bir şarkı seslendiren Demet Akalın yaklaşık 3 saat sahnede kalırken, izleyenlerden tam not aldı.

Editör: TE Bilisim