TÜRSAK Vakfı 12. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı gerçekleşti TÜRSAK Vakfı 12. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı gerçekleşti

Çekimlerin hızla devam ettiğini belirten sanatçı Emel Sayın sosyal medya hesabından ilk kareyi paylaştı.

Emel Sayın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada; "Belgesel çekimlerim başladı, hızla devam ediyor. Çok heyecanlıyım." notunu düştü.

Kısa süre önce Bülent Ersoy'da "Hayatımın imzasını attım" notuyla sinema filmi için "Bergen" filminin yapımcısı Mine Şengöz ile bir araya gelerek imza anının karelerini paylaşmıştı.

Hayatı film olacak ünlülerden bir diğeri de Süperstar Ajda Pekkan. Pekkan, çekimleri gerçekleşecek belgeselde zaman zaman kendisi de görünecek. Süperstar'ı henüz kimin canlandıracağı belli değil.

Sanat ve özel hayatı en merak edilen ünlülerden Neşe Karaböcek'in de hayatını kaleme aldığı biliniyor. Bir soru üzerine de Gülden Karaböcek hayatının kesinlikle film olmasını istemediğini açıklamıştı.

#Bergen ve #Müslüm Gürses 'in hayatını konu alan filmlerin gişede başarı elde etmesinin ardından Türk müziğinin ikonlarının beyazperde de nasıl yansıyacağı ve çalkantılı dönemleri de dahil olmak üzere herşeyin gerçeğinde ki yansıyıp yansımayacağı merak konusu. Olcay Ünal Sert.

Editör: TE Bilisim