Arabesk müziğin kraliçesi Gülden Karaböcek, Emrah ve oyuncu Nurseli İdiz İstanbul Beşiktaş'ta Swissotel'de düzenlenen törende ‘Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü’ aldılar. Gecede Demet Akalın sahne alırken, çok sayıda ünlü isim hazır bulundu.

İlker Ayrık, kanser tedavisi gören çocuklar yararına düzenlenen “Ululararası İstanbul Ödülleri” gecesinde POS makinesi ile bağış topladı. Gecede sahne alan Demet Akalın, 20 bin TL bağış yaptı.

İstanbul PR Prodüksiyon ev sahipliğinde, Gülmek İyileştirir Derneği’ne destek olmak amacıyla gerçekleşen “Uluslararası İstanbul Ödülleri” önceki akşam Beşiktaş Swissotel’de sahiplerini buldu.

Sunuculuğunu Ebru Akel ve Onur Büyüktopçu’nun üstlendiği ödül töreninde kırmızı halı röportajlarını ise Duygu Çakmak ve Rüya Coriç yaptı.

Demet Akalın, ‘Yılın En İyi Pop Kadın Şarkıcısı’ seçildi.

İlker Ayrık, kanser tedavisi gören çocuklar için POS makinesiyle bağış topladı. Gecede sahne alan Demet Akalın, Ayrık’ın sunduğu yarışma programından araba kazandığını söyleyip “Senin çok paranı aldık. Şimdi ilk bağışı ben yapacağım. Okan yolla kredi kartımı” dedi.

Okan Kurt’un kulisten kredi kartını yollamasıyla ünlü şarkıcı, 20 bin TL’lik bağış yaptı. Ayrık, “Kanser tedavisi gören çocuklar için hijyenik oyun merkezleri açıyoruz. Güzelce oyun oynuyorlar, aileler de mental destek alıyor” dedi.

'Dilektaşı', 'Sürünüyorum', 'Kırılsın Ellerim', 'Sen Evlisin' gibi unutulmaz bestelere imza atan efsane sanatçı Gülden Karaböcek 'Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü'ne lâyık görüldü.

ENBE Orkestrası, ‘Yılın en iyi müzik orkestrası’ seçildi. Behzat Gerçeker törene katılarak ödülünü aldı.

Emrah, ‘Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Nurseli İdiz, ‘Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü’ aldı.

Gülden Karaböcek & Nurseli İdiz birlikte objektife poz verdiler.

Erol Evgin "Bizim imaj maker'ımız Mevlana'ydı!" Erol Evgin "Bizim imaj maker'ımız Mevlana'ydı!"

Emre Kaya, ‘yılın en iyi sahne performansı’ ödülünü aldı.

Kanal D’nin başarılı programı ‘Neler Oluyor Hayatta’, ‘yılın en iyi sabah kuşağı programı’ seçildi.

Sinan Akçıl, ‘Yılın En İyi Pop Erkek Şarkıcısı’ seçildi.

İlker Ayrık, İvana Sert, Vahe Kılıçarslan

Ivana Sert, ‘yılın en iyi moda ikonu’ seçildi. Vahe Kılıçarslan, ‘yılın en iyi yaşam programı’ ödülünü aldı.


 

Editör: TE Bilisim