OLCAY ÜNAL SERT

İBB Şile Kültür Merkezi'nde ki konserinde Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim, Sen Evlisin gibi unutulmaz bestelerini seslendiren Gülden Karaböcek kırmızı ve gri olmak üzere iki farklı kostüm giydi. Karaböcek şarkılarını seslendirirken konser arasında kadına şiddet konusuna dikkat çekti. Gülden Karaböcek'e sahnede kızı Nur Karaböcek de eşlik etti.

ERKEKLER BİR AN ÖNCE KENDİNE GELMELİ!

Vahşice katledilen Pınar Gültekin'in ardından son olarak Esenler de Asiye Atalay'ın öldürülmesine çok üzüldüğünü belirten Gülden Karaböek; "Kadına şiddet ne olacak böyle, çok kötü durumda her yer... Erkekler bir an önce kendine gelmeli; ne diyelim bir şarkı vardı 'hiştt hiştt sakin ol, sinirlerine hakim ol' demek lâzım, yoksa doktora tedaviye gitmeli, çok kötü bir durum var ortada ... Kadın cinayetleri son bulmalı! İnşallah herşey düzelir, güzel günler gelir... Bunun için de devletimiz kadın cinayetlerini önleyebilmek adına daha ağır yaptırım kararları almalı... Anneler Günü haftasında kadın cinayetleri haberlerini Tv de izlemek inanın çok üzücü. Anne karşılıksız seven, üreten insandır. Kadınlar öldürülmeyi hak etmiyor, sevgiyi, saygıyı hak ediyor..." şeklinde konuştu.

ANNE - KIZ SÖYLEDİLER

Zuhal Olcay sahnesinde Halil Ergün'ü ağırladı Zuhal Olcay sahnesinde Halil Ergün'ü ağırladı

"ANNEMİ KAYBETTİĞİMDE 2 YIL KENDİME GELEMEDİM"

Annelerin yaşarken değerlerinin bilinmesini gerektiğini söyleyen Gülden Karaböcek; "Anne acısı çok büyük bir acıdır. Annemi kaybettiğimde 2 yıl kendime gelemedim. Annem Bakırköy de Galeria'nın karşısında sahil yolunda bir apartmanda oturuyordu. Hep evin ışıkları yanardı, arabayla geçerken ışıklar kapalı olduğunda yaşadığım acıyı tarif edemem." dedi. Sahneden tüm anneleri anarak "Anadan Ayrı" adlı şarkısını seslendiren Gülden Karaböcek'e sahnede kızı Nur Karaböcek de eşlik etti.

Gülden Karaböcek & Nur Karaböcek

Nur Karaböcek; "Başta Annem olmak üzere tüm Annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. İyi ki Annemle birlikte sahnedeyim. Böylesine büyük efsane bir sanatçıya eşlik ettiğim için gururluyum. Yitirdiğimiz tüm Anneleri de rahmetle ve özlemle anıyorum." şeklinde konuştu.. Konser sonrasında anne-kız birlikte objektiflere poz verdiler.

"DÜNYA NE KADAR KÜÇÜK"

Gülden Karaböcek konseri sırasında siyahi bir hayranının şarkılarına eşlik ederek söylediğini görünce çok mutlu oldu. Adını sorarak hayranıyla sohbet eden Karaböcek, "Dünya ne kadar küçük. Her coğrafayadan hayranım var. Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim diyerek bana eşlik ediyor... Bunda da müziğin evrenselliği öne çıkıyor." dedi. Karaböcek daha önce konserler verdiği Almanya, Bulgaristan, Makedonya, Karadağ, Azerbaycan ve İran da hayranlarının çok olduğunu belirtti.

Gülden Karaböcek Şile Konserinden fotoğraflar:

Editör: TE Bilisim