Kanal D’nin, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü  Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler”, yeni bölümü ile ekranlara geliyor.

'Hüzün Kraliçesi' Gülden Karaböcek klasikleşmiş şarkılarını seslendirecek.

Programın bu bölümünde, uzun yola eşlik eden aşk ve hüzün dolu şarkılar söylenecek, “Uzun Yol Şarkıları” konseptli programın açılışı “Adalardan Bir Yar Gelir” şarkısıyla yapılacak.

Gülden Karaböcek - Zeki Müren (Çakıl Gazinosu, 1984)

Yapımcılığını Poll Production'un yaptığı 'Şarkılar Bizi Söyler’de, Türk Müziği’nin unutulmaz eserleriyle müzik dolu bir gece yaşanacak.  Duayen sanatçı Gülden Karaböcek, hepsi birer klasik hâline gelen “Dilek Taşı” şarkısı ile başlattığı müzik ziyafetine “Kırılsın Ellerim” ve “Sürünüyorum” şarkılarıyla devam edecek. Sanat hayatı boyunca birbirinden farklı tarzda eserleri başarıyla yorumlayan Gülden Karaböcek, “Artık Sevmeyeceğim", "Hatıran Yeter", "Kum Gibi” şarkılarıyla Türk Sanat Müziği’nden arabeske uzanan geniş yelpazesiyle mest edecek. 

Gülden Karaböcek - Nur Karaböcek

Gülden Karaböcek ekran başındaki izleyicilere nostalji rüzgârı estirirken kendisini stüdyoda bekleyen sürprizle mutluluk ve şaşkınlığı bir arada yaşayacak. Duayen sanatçının kızı Nur Karaböcek “Çingenem” şarkısıyla müzik şöleninde yerini alacak, anne – kız keyifli bir sahne performansına imza atacak. Gülden Karaböcek şarkılarıyla olduğu kadar dansıyla da hayran bırakacak.  

Gülden Karaböcek - Doğuş - Sibel Can - Hakan Altun

Ölümsüz şarkıların bestekârı Bilge Özgen hayatını kaybetti Ölümsüz şarkıların bestekârı Bilge Özgen hayatını kaybetti

Başarılı söz yazarı, besteci ve yorumcu Doğuş, Türk Pop Müziği’ne damga vuran hit’leriyle Şarkılar Bizi Söyler sahnesinde yerini alacak. Şarkıcı Doğuş, Uyan, Gamsız, Bunun Adına Yürek Derler gibi hafızalardan silinmeyen şarkılarını seslendireceği gecede, arabesk müziğin unutulmaz eseri “Sev Yeter” şarkısına yaptığı yorumla mest edecek.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü ile 16 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yayın Tarihi    : 16 Nisan Cumartesi/ 2022
Yayın Saati    : 20.00

Editör: TE Bilisim