Öne Çıkanlar Korona İlhan İrem doğum günü olan 1 Nisan da Aşiyan da anılacak Çiğdem Erkman Tilbe saran Yamaç Telli

Kenan Doğulu Diyarbakırlı hayranlarıyla buluştu

Diyarbakır CityFest kapsamında sahne alan Kenan Doğulu, müzik ve eğlence dolu konseriyle kulakların pasını sildi. Yoğun ilgiyle karşılandığı Diyarbakır CityFest konserini “Bumaya” şarkısıyla başlatan pop müziğin efsanesi Kenan Doğulu, ardı ardına söylediği en sevilen hitleriyle ritmi bir an olsun düşürmedi.

Diyarbakırlı sevenlerinin heyecanla beklediği ve büyük bir katılımla gerçekleşen konserde Kenan Doğulu, geniş repertuarında yer alan sevilen şarkılarıyla dinleyicileri dansa kaldırdı. Kenan Doğulu’ya sahnede alanında başarılı isimlerden oluşan muhteşem orkestrası eşlik etti.

Dinleyenlere müzik ziyafeti yaşatan Kenan Doğulu, sevenlerinin alkışları üzerine konserlerinin sonunda bis yaparak "Aşk Oyunu”, “Tükendim Ben” şarkıları eşliğinde konserini noktaladı. Bu keyifli konsere de büyük bir özenle hazırlanan Doğulu, sahnede" ColoReve" tasarımı takımıyla göz kamaştırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.