Köksal Engür'e son veda ...

Sanatçı Köksal Engür'ün naaşı, Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından İstanbul da Karacaahmet'te son yolculuğa uğurlandı.

Cenaze törenine; usta oyuncunun ailesi ile birlikte oyuncu Ayten Uncuoğlu, Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Rıza Kocaoğlu, Yiğit Özşener, Mert Fırat, Engin Hepileri ve Kubilay Karslıoğlu'nun da aralarında olduğu sanat dünyasından çok sayıda sanatçı dostu katıldı.

Sevenleri ve sanatçı dostları usta sanatçıya gözyaşlarıyla veda ederken, Engür'ün 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde vefat etmesine dikkat çeken Kubilay Karslıoğlu, "Tiyatro okumaya teşvik eden, hayatımı yönlendiren kişiyi 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde kaybetmiş olmak, çok tuhaf geliyor bana." diye konuştu.

Müjde Ar'a 50. Sanat Yılında Onur Ödülü verilecek. Müjde Ar'a 50. Sanat Yılında Onur Ödülü verilecek.

Taziyeleri Engür'ün eşi ve kızı kabul etti. Köksal Engür'ün cenazesi, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

"KONSANTRASYONUYLA BİZE ÖRNEK OLAN BİR İNSANDI"

Oyuncu Ayten Uncuoğlu gözyaşları içerisinde Engür'ün vefatıyla ile ilgili görüşlerini paylaştı. Uncuoğlu, "Ortaokul ikinci sınıftan itibaren arkadaşımdı. Radyo, televizyon, sinema ve tiyatroda hiç ayrılmadık, hep beraberdik" dedi.

Köksal Engür, gözyaşları içerisinde Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: TE Bilisim