Aydan Şener "Evlilik insanın doğasına uygun değil!" Aydan Şener "Evlilik insanın doğasına uygun değil!"
Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam Nazan Öncel müzikseverlerle buluştu.
NAZAN ÖNCEL HAYRANLARIYLA HASRET GİDERDİ
Türk pop müziğine adını altın harflerle yazdıran Nazan Öncel, sevilen şarkılarıyla Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde hasret giderdi. Nazan Öncel, “Hoş geldiniz şükür kavuşturana... Yine kavuştuk. Benim için böyle zamanlar çok önemli. Evlerinizden çıkıp geliyorsunuz, Nazan ile şarkılar çığırtalım diyorsunuz. İşte beni benden aldığınız anlar. Hoş geldiniz, şeref verdiniz.” sözleriyle mutluluğunu paylaştı.
MODACIYA GİTMEYE VAKTİM YOK”
Kendi kıyafetlerini diktiği bilinen Nazan Öncel, sahneye kendi tasarımı olan siyah bir kostümle çıktı. Saten eteğinin üzerine transparan salaş bir bluz tercih eden usta sanatçı, “Nasıl buldunuz kostümü? Belki biraz boyunu uzun yapmışım ama laf aramızda modacılarla uğraşmaktan yoruldum. Ne istediğini anlatmak o kadar zor ki benim o kadar zamanım yok. Her işimi kendim göreyim istiyorum.” diyerek kıyafetini de sevenlerinin beğenisine sundu.
SEVENLERİYLE KARŞILIKLI OYNADI
Zaman zaman duygusal şarkılarıyla hüzünlendiren Nazan Öncel, hareketli şarkılarında da orkestrasının kıpır kıpır ritimlerine kendini bıraktı. Sahnede bol bol dans eden Nazan Öncel, 2 saat kaldığı konserinin sonunda sevenlerinin dinmeyen alkışlarına bis yaparak karşılık verdi.
Nazan Öncel, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde dünden bugüne sevilen şarkılarını seslendirdi.
Editör: TE Bilisim