Normalde 2 saat sürmesi beklenen konserinde Duru, ses sisteminde ki teknik aksaklıklar nedeniyle sahneden erken ayrıldı.

50 dakika konser veren ve sahneden indikten sonra telefonlarını kapattığı öne sürülen Nükhet Duru’ya ve menajerine ulaşılamadığı iddia edildi. 

Snob Magazin'in haberine göre, Duru'nun herhangi bir açıklama yapmadan sahneden erken ayrılmasının ardından dinleyiciler, "Bayramda onu dinlemek için geldik ama bu yaptığını kendisine yakıştıramadık" diyerek şarkıcıya tepki gösterdi. Mekanın işletmecisi Serkan Can da, izleyicileri sakinleştirirken Duru'nun sahneden erken ayrılmasına bir anlam veremediğini söyledi.

Nükhet Duru haberlerin medyaya yansımasının ardından sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

"Konuya ilişkin ilk ve tek açıklamam şu şekildedir; Sek Bodrum isimli işletme, bir sanatçının sahneye çıkabilmesi için gereken koşulları maalesef sağlayamamıştır. Korkunç bir ses sistemi, katiyen işe hakim olmayan çalışanlar, orkestramın saatlerce süren soundcheck çabasını sonuçsuz bırakmıştır. Sahnede sadece kendimi değil, orkestrayı da duyamadığım, kimsenin birbirini duymadığı bir ses sisteminden bahsediyorum.Sizin düşündüğünüz kadar basit olmuyor bu işler. Şarkıların söylenip çalınabilmesi için gerekli koşullar var değil mi? Orkestra arkadaşlarım sahneden inip ses sistemiyle uğraştılar. Menajerim ve misafirlerim defalarca müdahale ettiler tonmaister’a yardımcı olmaya çalıştılar ancak hiçbir şey düzelmediği gibi giderek kötüleşti ve mekanın işletmecisi de henüz o gün işe başlamış olan yardımcısı da sıkıntımıza hak verdi.

Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti. Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti.

Yine de seyircime saygımdan hiç ara vermeden, tek set halinde arka arkaya şarkılarımı söyleyip elimden gelenin en iyisini yaptım.49 yıldır sahneye çıkıyorum, benimle bir tek kez çalışmış olan herkes sahnede kalmaktan aldığım keyfi ve ne kadar uzun program yaptığımı bilir.

Sihirli değnekle değil, sağlanması gereken profesyonel koşullarla yapabiliyoruz izlemek istediğiniz performansları arkadaşlar. Bize kurulu robotlar gibi davranmayın ne olur.Ben kimseye saygısızca bir şey yapmadım,yapmam ama işletme bana, 49 yıllık kariyerime ve seyircilerime yaptı.

Son olarak,bir kez bile aranmadık mekan ya da işin organizatörü tarafından, ne ben ne menajerim.Telefonların kapanması filan lafugüzaf yani.Herkese ahlaklı,dürüst bir hayat ve elinden gelenin en iyisini yaptığını bilmenin iç ferahlığını diliyorum. İyi haftasonları."

Editör: TE Bilisim