Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Sıla, önceki gün Kerki Solfej’in kış konserleri kapsamında İstanbullularla buluştu. Zorlu PSM e gerçekleşen konesrde Sıla'yı İlker Kaleli ve Nükhet Duru da yalnız bırakmadı.

Rüyanda Görsen İnanma’yı İlker Kaleli’ye ithaf etti

Sıla geçtiğimiz hafta yayınladığı, Duman grubuna ait olan ‘Rüyanda Görsen İnanma’ şarkısını canlı olarak ilk kez seslendirdi. Şarkıyı söylemeden önce yaptığı konuşmada “Alkışlarınızı bu rüyayı görmemi sağlayan sevgilime gönderiyorum. Emeği benden fazla olabilir bu şarkıda. Hatta şarkıyı ilk söyleyişimi de ona ithaf edeyim” diyerek şarkının düzenlemesini yapan İlker Kaleli’ye teşekkür etti.

Nükhet Duru’dan Sıla’ya Övgü:

“Can kardeşimle gurur duyuyorum”

Sıla konserin ikinci bölümünde seyirciye sürpriz yaparak sahneye Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Nükhet Duru’yla birlikte çıktı. İkili Yaralım, Mahmure ve Afitap şarkılarında düet yaparak büyük alkış aldı. Nükhet Duru, sahneden ayrılırken “Duruşuyla, pop müziğine kattıklarıyla, inadıyla, gönlündeki sevgiyle ben bu can kardeşimle gurur duyuyorum.” diyerek Sıla’ya övgüsünü dile getirdi. Sıla da “O can kardeşin sana hayran.” sözleriyle Nükhet Duru’ya teşekkür etti.

Sıla, Kerki Solfej kış konserleriyle 7 Ocak Cuma ve 15 Ocak Cumartesi akşamı yeniden Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sevenlerinin karşısına çıkacak.

Editör: TE Bilisim