1970'li yıllardan itibaren Türkiye'de ve dünya genelinde tanınan Selda Bağcan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu. Sesi, kendine has tarzı ve duruşuyla hep çok özel bir yerde olan usta sanatçı, "Harbiyede'ki ikinci konserim, iki kez geldiniz çok teşekkür ederim. Yaş aldık yaşlandık ama sesimiz hiç yaşlanmadı. Çok değerli dostum Semiramis Pekkan gelmiş, hoş gelmiş. Mahallemize gelen son komşumuz tweetlerini yakından takip ediyorum" dedi.

"BENİ DE TİKTOK'A BULAŞTIRDILAR"

Hayranlarının alkışlarla eşlik ettiği konserin ilk bölümünde sanatçıya, şefliğini Musa Göçmen’in üstlendiği yaklaşık 40 kişilik senfoni orkestrası eşlik etti. Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Selda Bağcan, sahneye çıkıp ilk şarkısını seslendirdikten sonra “Beni de bu TikTok'a bulaştırdılar. Ben böyle şeyler bilmem ama zamanımız şimdi bunlarlaymış. Bir girdim sormayın. Bu dijital dünya hepimizi edepsiz etti" ifadelerini kullandı.

"AJDA İYİ, SAĞLIĞI YERİNDE"

Selda Bağcan'ı dinlemeye gelenler arasında yer alan Süperstar Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan, “Selda çok yakın dostumdur, onu izlemek muhteşem. Sesini ve şarkılarını dinlemek herkese nasip olmaz. Burada olmaktan çok mutluyum. Uzun zaman sonra sahneye çıktım, çok farklı bir duygu. Anlatmam imkansız, yaşamanız gerek. Devamı gelecek. Ajda da çok iyi, sağlığı yerinde" ifadelerini kullandı.

"BENİM İÇİN PAHA BİÇİLMEZ"

Efsane şarkıların bestecisi İsmet Nedim son yolculuğuna uğurlandı Efsane şarkıların bestecisi İsmet Nedim son yolculuğuna uğurlandı

İkinci bölümde Selda Bağcan Orkestrası, geçmişten günümüze dillere dolanan parçaları sanatçı ile birlikte seslendirdi. Konuklarına teşekkür eden Bağcan, "Geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu alanı dolduran binlerce misafirimle şarkılarımı tek yürek olarak seslendirmek benim için paha biçilmez. Evinizin kızıl saçlı sanatçısı olarak hepiniz var olun" şeklinde konuştu.

SEYİRCİLERE BÜYÜK SÜRPRİZ

Selda Bağcan’ın hayranlarına hazırladığı büyük sürpriz, Harbiye’de alkış tufanına sebep oldu. Sanatçının sahneye davet ettiği ünlü soprano ikiz kardeşler Didem ve Sinem Balık, 'Minnet Eylemem' ve 'Ayrılık' şarkılarını usta sanatçıyla birlikte seslendirdiler. İkiz sopranolar, sahnede Selda Bağcan’ın 50'nci sanat yılına özel yaşam çiçeği armağan ettiler. İzleyicileri, sanatçının 50'nci sanat yılını ayakta alkışlarla kutladılar.

Editör: TE Bilisim