Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti. Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti.

Ajda Pekkan ve Türkan Şoray, yıllar önce Zeki Müren ile başrolleri paylaştıkları "Düğün Gecesi" adlı sinema filminde 'Sanat Güneşi' için saç saça kavga etmişlerdi.



İşte Vogue Icon da yayınlanan Türkan Şoray'ın o yazısı:

"Sevgili Ajda ile yıllar önce Zeki Müren'in de rol aldığı bir filmde birlikte çalıştık. O yıllarda daha kariyerlerimizin başındaydık. Ajda, sette çekim aralarında elinde teyple müzik dinlerdi. Ve daha sonra tamamen müziğe yöneldi. O zamandan belliydi müzikte başarılı olacağı.

Ajda'nın yıllardır zirvede olmasının en önemli nedeni; yaptığı işi ciddiye alması, çok sevmesi, disiplinli olması... Tüm bu özellikleri onu zirveye taşıdı. Bir gün bir konserine gittim. Sahne performansına hayran oldum. Şarkıları yıllardır bizi derinden etkiliyor. Her dinleyişi- mizde bizi anılara götürüyor. Akıllara kazınan şarkıları, yıllarca her dinleyişte büyük bir zevkle dinleniyor. Ajda, müzik dünyasına damgasını vurmuş bir sanatçı.

Ajda ile yollarımız, yıllar içinde hep kesişti. Ödül törenlerinde, Altın Kelebek törenlerinde birlikte halkın önüne çıktık. Büyük bir heyecanla...

Son yıllarda daha çok tanıdım Ajda'yı. Bir gün baş başa bir yemeğe gittik, bütün gün birlikte olduk Ajda'yla. O gün, iç dünyasını daha iyi tanıdım. Saf, masum bir çocuk gibi bir kalbi var. Canım Ajda, iyi ki bu ülkenin Ajda Pekkan'ısın." 

Editör: TE Bilisim