Ünlü isimler Yılbaşı'nda hem göze hemde kulağa hitap ettiler.

SÜPERSTAR AJDA PEKKAN 2023'E SAHNEDE GİRDİ

2 ay önce evinde düşerek ameliyat olan Süperstar Ajda Pekkan, bu süreçten sonra ilk kez Kıbrıs'ta Merit Royal Diamond Otel'de sahne aldı. Fıstık yeşili renginde kostüm giyen sanatçı dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Concorde Luxury Resort misafirleri, Mega Star Tarkan’ın eşsiz sahne performansıyla “2023’e merhaba” deme ayrıcalığını yaşadılar.

Mega Star Tarkan; yılbaşında birbirinden hit şarkılarını yalnızca Concorde Luxury Resort misafirleri için söyledi.

Tarkan, güçlü sesi, kendine has dansı ve muhteşem performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. İki farklı sahne kostümü ile yaklaşık iki saat sahnede kalan Tarkan, en güzel 19 şarkısını Concorde misafirleri için seslendirdi.

Üç yıllık bir aradan sonra Kıbrıs’ta  Concorde LuxuryResort’un dev sahnesinde sevenleriyle buluşan Tarkan misafirlere unutamayacakları, çok özel bir yeni yıl kutlaması yaşattı.

HADİSE, YILBAŞINDA KIBRIS'TA SAHNE ALDI

Sahne performansı ve şarkıları ile fark yaratan Türk pop müziğinin en güçlü kadın temsilcilerinden Hadise, yılbaşında Kıbrıs Limak Otel’de sahne aldı.

Her dönem başarıları ile Türk pop müziğinin başını çeken grubun içinde yer alan Hadise, enerjisi, güzelliği ve sahne performansıyla 2023’e girerken damgasını vurdu.

2 saat sahnede kalan Hadise, her konserinde olduğu gibi seyircisi ile sıcak diyaloglar kurup espriler yaptı. Hadise, kendi şarkıları haricinde yerli ve yabancı cover’larla unutulmaz bir gece yaşanmasını sağladı.

ÇİFT TARAFLI YIRTMACI İLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Ünlü sanatçı Hülya Avşar yeni yılı sevenleriyle birlikte Yeni Gazino’da karşıladı. Avşar, sahne kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Rezervasyonların saatler öncesinde dolduğu gecede yılbaşına özel hazırladığı repertuar ile İstanbulluları coşturan Hülya Avşar, her sahnesinde ses getiren birbirinden iddialı kıyafetlerine bir yenisini daha ekledi.

Melih Yazgan  imzalı çift taraflı derin yırtmaçlı elbise ile gece boyunca göz kamaştırdı.

Hülya Avşar özel günlerde ailesiyle olma geleneğini de bozmadı. İzleyenler arasında yerini alan kızkardeşleri Leyla Avşar, Helin Avşar ve kuzenleriyle yeni yıla girdi.

DEFNE SAMYELİ 31 ARALIK YILBAŞI GECESİ GİRNE'DE SAHNE ALDI

 Yarı transparan sahne kıyafetiyle göz dolduran Samyeli, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Hayatınızda bir aşk var mı?" sorusuna Samyeli, "Müzik aşkım var. Aylardır birkaç parça üzerinde çalışıyoruz. Şarkı seçme ve hazırlama süreçleri çok zor geçiyor. Bu yüzden Sinan'la birkaç aydır çalışıyoruz. Şimdi çok iyi noktalara gelmiş bulunuyoruz. Bu tip dedikodular hep oluyor ve yaptığınız işi gölgeliyor ama artık alıştım diyebilirim." yanıtını verdi.

Cesur sahne kıyafetiyle dikkat çeken Samyeli 2022'de kadın sanatçıların çok konuşulan sahne kostümleriyle ilgili, "Ben aynaya bakıyorum ve o kostümün içinde  kendimi beğeniyorsam giyiyorum. Benim için sadece yakışması önemli. Herkesin kendine göre sınırları var. Ben zaten ezelden beri dekolte giyiniyorum." dedi.

İZMİR, GÜLŞEN'İN ŞARKILARIYLA 2023'E GİRDİ

İzmirliler, Gündoğdu Meydanı’nda Şarkıcı Gülşen'in şarkılarıyla yeni yıla 'merhaba' dedi. İlk halk konserini İzmir’de veren Gülşen, ‘Yatcaz Kalkcaz Ordayım’ şarkısı ile sahneye çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, barışı simgeleyen zeytin fidanı verdi.

Gülşen'in sahneye çıktığı sırada kısa süreliğine elektrikler kesildi. Şarkı arasında ‘Sizleri çok özledim’ diyerek seslenen Gülşen, “Muhteşemsin İzmir. Malum elektrik kesildi. Ama ben bunu sevgi patlaması olarak görüyorum. 2023, ülkemiz, ailemiz ve dünyamız için barış yılı olsun. Hepimizin ihtiyacı barış” dedi.

GÜLBEN ERGEN'İ CİLALIYACAĞIZ. 

Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafetiyle göz dolduran Gülben Ergen yılbaşı konseri için gittiği Kıbrıs Girne'deki Chamada Prestige Otel'de sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ergen " 2022 son konserim, benim için güzel bir yıldı, pandemi döneminden sonra üst üste konser verdiğim bir yıl oldu. Kostümüm, sahnelerim herşeyim 2023 yılında yenilenecek. Gülben Ergen'i cilalıyacağız. Aylar öncesinden hazırlandım bugüne. Seyirciye saygı duyduğum için en ince detayına kadar dikkat ederim. Kostümüm, şarkılarım, heyecanım gibi birçok şeyi 30 yıldır düşüne düşüne bugünlere geldim. " dedi. 

FLORYA’DA SİMGE RÜZGARI ESTİ

Simge, 2023 yılını muhteşem bir konser ile Crowne Plaza Istanbul Florya’da  karşıladı.

Crowne Plaza İstanbul-Florya, misafirlerine Simge’nin sahne performansı ile görkemli bir yılbaşı galası yaşattı. Trio dinletisi eşliğinde  kokteylle başlayan gece Fulya Demir ve orkestrasının birbirinden güzel şarkıları ve oryantal şov ile devam etti. Simge’nin en sevilen şarkılarının eşlik ettiği eğlence gece boyunca hız kesmeden sürdü. Misafirler yeni yılın ilk saatlerini keyifle karşıladılar.

HANDE YENER, YILBAŞI GECESİ ŞOV YAPTI

Pop müziğin sevilen ismi Hande Yener, 2023’e Kıbrıs’ta “Merhaba” dedi.

Viva Casino’da sahne alan Yener, yeni yıl heyecanını binlerce dinleyicisiyle birlikte sahnede yaşadı. Rezervasyonları günler öncesinden dolan gecede popun kraliçesi, büyük bir şova imza attı. Göz kamaştıran sahne performansının yanı sıra görsel şovları, unutulmaz hitleri ve dans koreografileri ile Kıbrıslıları mest etti. Yeni yıla özel iki farklı kostüm giymeyi tercih eden ünlü popçu, iddialı kıyafetleriyle sevenlerini bir kez daha büyüledi. 2023’ü Hande Yener’in ‘Mor’, ‘İyi Ya’,’Naber’ şarkılarıyla karşılayan müzikseverler, hem şarkılara eşlik etti hem de doyasıya eğlendi. Kıbrıs’ı kasıp kavuran ünlü sanatçı, 2,5 saat sahnede kalarak unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı.

CENK EREN YENİ YILA SEVENLERİYLE BİRLİKTE GİRDİ

Cenk Eren, Yılbaşı konserinde şıklığıyla dikkat çekti.

Ünlü sanatçı Cenk Eren, yılbaşı akşamı Sapanca Ng Enjoy Otel’de sahne aldı.

Kendisini dinlemeye gelen sevenlerinin yeni yılını kutlamayı ihmal etmeyen Eren, “Yeni yıl  bize, hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirir inşallah” dedi.

İREM DERİCİ GÜRCİSTAN’DA SAHNEYE ÇIKTI

Popçu İrem Derici, Gürcistan'ın başkenti Batum'da sahneye çıktı. Derici, kıyafetiyle yine iddiasını ortaya koydu.

SEDA SAYAN, HEM YENİ YILI HEM DE 60. YAŞ GÜNÜNÜ KIBRIS’TA KUTLADI.

Sayan, eşi Çağlar Ökten’in hazırladığı sürpriz kutlama ile yeni yaşına sahnede girdi.  Sayan, "2022 nasıl geçti sizin için?" sorusuna, "2022’de aşkı buldum, evlendim. Daha ne dilerim ki Allah’tan. Umarım 2023 daha güzel geçer herkes için" dedi.

NİLÜFER, SEVENLERİNE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Türk Pop Müziği’nin eşsiz sesi Nilüfer, yeni yılı JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea’de sahnede karşıladı. Geceye unutulmaz şarkılarıyla damga vuran Nilüfer, şarkılarını konuklarıyla hep bir ağızdan söyledi. İki saat süren konserde sanatçı yeni yıla “Yaşamak Ne Güzel Şey” şarkısını seslendirerek girdi.

Siyah şık bir kostümle sahneye çıkan Nilüfer, sevenlerine müzik dolu bir akşam yaşattı.

Nilüfer yeni yıl için ‘’2023’ün hepimize, ülkemize güzel haberler getirmesini diliyorum. Cumhuriyetimizin 100.yılına çok yakışır bir yıl olmasını dilerim’’ dedi.

BETÜL DEMİR YENİ YILA ULUDAĞ'DA GİRDİ

Başarılı sanatçı Betül Demir yeni yıla Bof Hotels Uludağ Ski And Luxury Resort'ta merhaba dedi.

Siyah tül detaylı kıyafetiyle göz kamaştıran Betül Demir, ''Normalde yeni yıla rengarenk kıyafetlerle girmeyi tercih ederim ancak bu yıl bir çok açıdan üzücü bir yıl oldu. Bir çok madencimizi kaybettik. Bir çok mehmetçiğimizi vatan müdafaasında şehit verdik. Bugün her ne kadar yeni yılı coşku ile karşılayacak olsakta, 2022'nin kalplerimizde bıraktığı derin izler kolay silinmeyecek.'' sözleriyle dikkat çekici bir açıklama ile yeni yıla girdi.

ZUHAL OLCAY YENİ YILA SAHNEDE ANKARA'DA GİRDİ

Usta oyuncu ve yorumcu Zuhal Olcay, yeni yıla Ankara'da sahnede girdi.

Olcay, The Green Park Otel'in sahnesinde muhteşem konseri ve şarkılarıyla Ankaralılarla buluştu.

IŞIN KARACA YENİ  YILA 2 ĢECEDE 3 KONSER VEREREK GİRDİ.

Işın Karaca Antalya’da beş yıldızlı bir otelde 30 Aralık akşamı iki bin  üçyüz kişilik misafir grubuna eğlenceli bir gece yaşattı. Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Işın Karaca 31 Aralık gecesi İzmir’de yine beş yıldızlı bir otelde iki ayrı salonda bin kişilik bir misafir grubu ile 2023’e merhaba dedi.

İki ayrı şehirde rezervasyonları günler öncesinden dolan konserlerde Işın Karaca, enerjisi ve yenilenen repertuvarıyla dinlemeye gelenlerden tam not aldı.

Ünlü Sanatçıyı izlemeye gelenler arasında kızı Mia da vardı.

Işıl Yücesoy yıllar sonra tiyatro sahnesinde! Işıl Yücesoy yıllar sonra tiyatro sahnesinde!

Yeni yıla girerken Tolga Çam ve Cihan Nacar imzalı iki ayrı kostümle sahne alan Işın Karaca “2023’ün önce sağlık sonra huzur, bereket ve aşk getirmesini dileyerek sevenlerine unutulmayacak bir gece yaşattı.

MUAZZEZ ERSOY YENİ YILA BELARUS'DA GİRDİ! MİNİ ELBİSESİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Muazzez Ersoy, yeni yıla Belarus'un başkenti Minsk'te, Double Tree By Hilton'da sahnede girdi. İbo Show kadrosunda sahneye çıkan Ersoy, fuşya detaylı siyah mini elbisesiyle yarattığı farklı tarzıyla dikkat çekti.

EROL EVGİN, YENİ YILI LEFKOŞA’DA KARŞILADI.

Sahneye siyah pantolon ve beyaz gömleğin kırmızı ceketle kombinlendiği bir smokinle çıkan Evgin, Kıbrıslılara muhteşem bir yılbaşı gecesi yaşattı

Yeni yıla “Sevdan Olmasa” isimli şarkısında bırakılan yüzlerce balon eşliğinde giren sanatçı, geri sayımın ardından hayranlarına kokina adı da verilen şans çiçeği armağan etti.

YILBAŞINDA KIBRIS'TA SILA COŞKUSU

Pop müziğin en güçlü kadın sanatçılarından Sıla Gençoğlu yeni yıla Kıbrıs'ta sahnede girdi. Gazimağusa'daki The Arkın İskele Hotel'in yılbaşı programında konser veren sanatçı, hem kulağa hem göze hitap etti.

Rezervasyonları haftalar öncesinden kapanan özel yılbaşı galasında Sıla, klasikleşen parçalarının yanısıra 'Şarkıcı' adlı yeni albümündeki 'Kalksın Uyuyanlar', 'Velhasıl' gibi yeni hit'leriyle izleyicisini mest etti. Sahneden yeni yılı kutlayan sanatçı,  ''Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. Hepimize sağlık dolu, huzur dolu, bereket dolu bir yıl diliyorum'' sözleriyle iyi dileklerini belirtti.

BURAY YENİ YILA İZMİR ARENA'DA GİRDİ

Başarılı sanatçı Buray yeni yıla Kerkisolfej organizasyonu ile gerçekleşen İzmir Arena konserinde merhaba dedi.

Yeni yılın geri sayımını kendisini dinlemeye gelen yüzlerce hayranı ile birlikte yapan Buray'ın, 2023'ün ilk saniyelerinde ise ayakları yerden kesildi. Ritmi yüksek tempolu şarkılarla karşıladığı yeni yılı hayranları ile birlikte çektiği selfie ile renklendiren başarılı sanatçı, ''Umarım bu selfiede olduğu gibi 365 gün boyunca güleceğiniz bir sene olur 2023. Yılın ilk selfiesine beraber imza attık. Şimdi yılın en eğlenceli anlarınıda yine beraber yaşayacağız.''diyerek İzmir Arena'yı ayağa kaldırdı.

TAN TAŞÇI 2023’Ü İSTANBUL’DA KARŞILADI.

Tan Taşçı, 31 Aralık gecesi Bayhan Müzik organizasyonuyla İstanbul Kongre Merkezi Balo Salonu’nda sahnedeydi. Gecenin açılışını pop müziğin güçlü kadın yorumcularından Zeynep Casalini yaptı. 

Şarkılarını söylerken arada seyircilerle sohbet eden sanatçı, sol elindeki yüzüğü dikkat çekince “Yüzüğüm fake, totem olsun diye taktım.

Bakarsınız tutar da 2023’de evlenirim. Uzun zamandır sahneye çıkmıyordum, sağlığıma kavuşup tekrar sahnede olmak ve yeni yıla sizlerle girmek çok güzel oldu. Konserlerde görüşeceğiz.”  diyerek en çok sağlık ve aşk diledi.

SAPANCA’DA EBRU YAŞAR’LI YILBAŞI COŞKUSU!

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, yeni yılı Sapanca Elite World Hotel’de sevenleriyle karşıladı… Sahneye Pınar Kerimoğlu imzalı kıyafetiyle çıkan Yaşar, en sevilen şarkılarını Türkiye’nin dört bir tarafından gelen hayranları için seslendirirken unutulmaz bir yılbaşı coşkusu yaşattı. Yeni yıl konserini izlemeye gelenler arasında Beşiktaşlı milli yıldızlar Tayyib Talha Sanuç, Ersin Destanoğlu ve Kerem Atakan’da vardı.

Yaşar geri sayım sonrası yeni yılın  “ Huzur, mutluluk,  aşk ve para” getirmesini diledi.

SARIKAMIŞ'TA BENGÜ İLE UNUTULMAZ BİR YILBAŞI

Bengü yılbaşı gecesi Sarıkamış'ta sahne aldı. Şıklığıyla göz kamaştıran Bengü'nün kostümü için özel olarak hazırlanan taşların üretimi 20 gün sürdü.

Türk pop müziğinin başarılı sanatçısı Bengü, yılbaşına özel programı ve repertuarı ile Duja Chalet’de sahne aldı.

Bengü, Sarıkamış'da olmaktan çok mutlu olduğunu ve Sarıkamışı çok beğendiğini söyledi. Ayrıca sahneden yeni yıl dileklerinde bulunan sanatçı ilk ve en önemli dileğinin sağlık olduğunu, 2022 en güzel olayı ise ikinci kez anne olması olduğunu söylerken aynı zamanda orkestra üyelerinden birinin baba olduğu müjdesini de dinleyicileri paylaştı.

DERYA BEDAVACI YENİ YILDAN EN BAŞTA SAĞLIK DİLEDİ

Yeni Yıl'a İstanbulda giren Derya Bedevacı Enerjisi, Şıklığı geniş repertuvarıyla dinlemeye gelenleri mest etti.

Yaklaşık 2 saat sahne de kalan Ünlü Sanatçı yeni yıl en başta sağlıkla gelsin diyerek sahnesine devam etti.

MEHMET ÇEVİK’LE YILBAŞI COŞKUSU

Sahnelerin güçlü sesi Mehmet Çevik, yılbaşı gecesi Bursa’da Meze Restoran’da sevenleriyle buluştu. 2023’e mekanı hınca hınç dolduran sevenleriyle birlikte girmenin mutluluğunu yaşayan Çevik, yine unutulmaz bir şova imza attı. Güçlü sesi ve sahne performansıyla 2023’ü coşku içinde karşılayan Çevik, gece boyunca alkışlarla ödüllendirildi.

NADİDE SULTAN 2023'E ÇANAKKALELİLERLE GİRDİ

Sevilen şarkıcı Nadide Sultan, Çanakakkale  Aqua Hall'de verdiği yılbaşı konseriyle hayranlarını coşturdu.

Nadide Sultan'ın , seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara Çanakkaleli müzikseverler hep bir ağızdan eşlik etti. Hasan Altın imzalı kostümüyle dikkat çeken güzel şarkıcı, konser alanını  dolduran hayranlarını mest etti.

Gecede, hayranlarına yeni yıl dileklerini sahneden dile getiren Nadide Sultan  "2023 hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve bol para getirsin" dedi.

YENİ YILDA ELİF KAYA HEYECANI!

Yeni kuşağın genç ve başarılı ismi Elif Kaya, yeni yılda Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’deydi.

En sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Kaya, sesi ve performansıyla müzikseverlerden tam not aldı. Yeni yıl ruhunu yansıtan kırmızı elbisesiyle sahnenin tozunu attıran genç sanatçı, herkesi büyüledi. 2022’ye Elif Kaya ile veda eden müzikseverler unutamayacakları bir gece yaşadı.

MURAT KURŞUN İLE YENİ YILA 'MERHABA'

Murat Kurşun, yeni yıla İstanbul'da giren isimler arasındaydı. Kurşun, Yeşilköy'deki Polat Renaissance Otel'de düzenlenen özel bir gecede sahne aldı.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı yeni yıl eğlencesinde Murat Kurşun, seslendirdiği şarkılarla davetlilere keyifli bir yılbaşı gecesi yaşattı.

İKİ MEKANDA 4 BUÇUK SAAT ŞARKI SÖYLEDİ

Güzelliği ve güçlü sesi ile 2022 yılının en dikkat çeken isimlerinden olan Merve Demir, yılbaşı gecesi 2 ayrı mekanda sahne aldı. İlk önce Sahne İstanbul’da Demet Akalın’dan hemen önce, ardından da 2023’e Gazino Bahçeşehir sahnesinde giren güzel şarkıcı, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Sahne İstanbul’un kulisinde Demet Akalın’la sohbet eden güzel şarkıcıya Akalın tam not verdi: ‘Dinledim seni, çok güzel sahne yaptın. Aferin, ağzına sağlık... Şimdi başka yere mi gideceksin bi de... Vallahi bravo...’ dedi. Akalın’ın bu güzel sözlerine Demir: ‘Çok teşekkür ederim Kraliçem’ diye yanıt verdi.  Ardından Gazino Bahçeşehir’de yeni yıla assolist olarak giren Demir, iki mekanda toplam 4 buçuk saat şarkı söyledi.

SONER ARICA İLE UNUTULMAZ YILBAŞI

Pop müziğin sevilen ismi Soner Arıca, yılbaşı gecesi Rixos Premium Göcek’te sahne aldı.

Sahneye modernize edilmiş bir smokinle çıkan Arıca, geceye özel hazırladığı repertuvarıyla izleyenlere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı. Soner Arıca yeni yılı; “İçinizde umudunuz hep var olsun, iyilik dolu bir yıl olsun” sözleriyle karşıladı.

ATİYE ADANA'YI YENİ YILDA SALLADI

Atiye, 2022 yılında yayımladığı Deli İşi albümü sonrası konserlerine hiç hız kesmeden devam etti. Peş peşe yayınladığı şarkılarla 3 yıllık suskunluğundan sonra çok hızlı bir ivme ile yeniden müzik sahnesine dönüş yapan Atiye, yeni yılda Adana Sheraton Garden Otel'de sahne aldı.

Sahne de kendisine eşlik eden iki dansçısı ve çoğunluğu kadınlardan oluşan müzisyenleri ile hem görsel hem de işitsel olarak Atiye eğlenceli bir şov sergiledi. Sahnede Özlem Kaya Houte Couture imzalı özel tasarım bir kıyafet giydi.

ECE SEÇKİN’DEN YENİ YILDA TRABZON ÇIKARTMASI!

Türk pop müziğinin güzel yıldızı Ece Seçkin, yeni yılda Trabzon Yalıpark Otel’de verdiği konser ile yılbaşını karşıladı.

Sevenlerinin büyük coşkusu ile sahneye adım atan Ece Seçkin’in konseri öncesi izdiham yaşandı.

Parlak pullu elbisesi ile göz kamaştıran güzel yıldız, kendisini dinlemeye gelenleri büyüleyerek unutulmaz bir geceye imza attı.

GÖKSEL SARIKAMIŞ'TA KARLAR PRENSESİ GİBİ SAHNEDEYDİ.

Göksel, yılbaşı akşamı Sarıkamış Sarpino Otel’in açılış konseri için sahnedeydi. Eğlenceli bir performansa imza atan sanatçı, sahneye Sudietuz’un yılbaşı akşamı için özel olarak tasarladığı kostümü ile çıktı.

Sahne öncesi ufak bir kaza geçiren sanatçı, sahneye çıplak ayakla çıkmak zorunda kaldı. Sahnede bol bol dans eden Göksel,  “2022’nin son nazarı da böyle çıktı, bundan sonra rahatız, 2023’de tüm güzellikler bizim olacak.” diyerek seyircilerine dileklerini iletti.

YILBAŞI GECESİNDE 2 FARKLI MEKANDA SAHNE ALDI

Ünlü şarkıcı Müjde Kızılkan, yılbaşı akşamı art arda iki mekanda sahne aldı.

Önce Whyndom Otel’de sahne alan Kızılkan, daha sonra yeni yıla Moda Deniz Kulübü’nde girdi. Sevenlerine yeni yıl mesajını sahneden veren güzel şarkıcı, 2023 için hayranlarına güzel dileklerde bulundu.

TEKİRDAĞ MURATLI'DA RENKLİ KUTLAMA

Renkli kişiliğiyle tanınan Necmettin Uca, her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli, umutlu bir şekilde 2023'e girdi. İnsanlara ve çocuklara umut aşılamayı vazife edinen herkesçe de sevilen Uca, Tekirdağ da ay yıldızlı kıyafetleriyle dikkat çekti.

Necmettin Uca, Tekirdağ Muratlı da vatandaşlara yeni yıl hediyesi dağıttı.

Editör: TE Bilisim