İstanbul Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nin görkemli sahnesinde bu kez Yıldız Tilbe vardı. Bir gün öncesinde tüm festival biletlerinin tükendiği konsere tam 150 bin kişi katıldı. İstanbul Festivali’nin en kalabalık ve coşkulu gününde Yıldız Tilbe unutulmaz bir konsere imza attı. 

Işık şovları eşliğinde görsel bir şölenle sahneye çıkan ve rekor katılımın mutluluğunu yaşayan Tilbe; “Oynamaya var mısınız, hayatı tespih yapıp sallayalım o zaman” diyerek herkesi eğlenmeye davet etti. Sonu görünmeyen kalabalığa seslenen Tilbe; “Ne kadar güzelsiniz, burayı doldurduğunuz için hepinize teşekkür ederim, bütün dertlerinizi, kederinizi bu gece burada bırakın” dedi. 

Biraz hüznün, biraz neşenin yaşandığı gecede Tilbe, 'Çabuk Olalım Aşkım', 'Delikanlım', 'Aşk Laftan Anlamaz Ki", "Kafam Hafif Dumanlı', 'Hayatı Tespih Yapmışım', 'Tek Sevenim Sen Olsan', 'Sunam'; gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından Festival Park Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nin görkemli sahnesinde Yıldız Tilbe hayranlarına uzun bir süre unutamayacakları bir konser verdi. İstanbul da en geniş katılımlı konser 90'lı yıllarda Ferdi Tayfur'un İstanbul Gülhane Parkı'nda verdiği konserde 200 bin kişi katılmıştı.

Yıldız Tilbe, Ramazan öncesi son konserini verdi. Yıldız Tilbe, Ramazan öncesi son konserini verdi.

Yıldız Tilbe, İstanbul Yenikapı da ki konserinde biletli 150 bin kişiyi ağırlayarak tarihi bir konsere imza attı.

Yıldız Tilbe 3 saat sahnede kaldı. Sanatçı pop müziği, arabesk ve Türk halk müziği eserlerinden oluşan şarkılarını seslendirdi.

Editör: TE Bilisim