Ajda Pekkan, Cenk Eren'in sahnesi bittikten sonra içeri girerken kendisinin de sahneye çıkmak üzere olduğunu, Eren'in bis yaptıktan sonra tebrik etmek için yanına geldiği esnada görüntülerin çekilmiş olabileceğini belirterek; ünlü şarkıcının yalnızca ellerinden tutarak yanağından öptüğünü söyledi.

Ajda Pekkan, Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada; "Dudaktan öpme diye birşey yok. Hele şimdi pandemi!.. Cenk'in sahnesi bitti, o içeri girerken bende sahneye çıkıyordum. Elimden tuttu, yanağımdan öperek  tebrik etti.  Dudaktan öpme diye birşey kesinlikle yok!. Bu tamamen asılsız bir haber." dedi.

Zeki Müren ile daha önceden dudak dudağa öpüşmelerinin olduğunun hatırlatılması üzerine Süperstar; "Zeki Bey Sanat Güneşi'mizdi.. Seneler sonra öyle birşey olabilir mi? Cenk sadece çalışma arkadaşım. Zeki Müren ile biz yıllarca beraber çalıştık, abi kardeş gibiydik. Gazino dönemi ile bugünler çok farklı..." dedi.

Ajda Pekkan, Zeki Müren ile öpüşmelerinin de geçmişte aralarında bir uğur olduğunu dile getirerek o dönem ile bu dönemin mukayese edilemeyeceğini söyledi.

Ajda Pekkan medya da yer alan 'Cenk Eren ile aşk yaşıyorlar' haberlerine ise sadece güldüğünü söyledi.

Ferdi Özbeğen’in mezarı mı açılıyor? Ferdi Özbeğen’in mezarı mı açılıyor?

Cenk Eren sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile medyada yer alan haberleri yalanlayarak "Ajda Pekkan'ı üzmekten vazgeçin" dedi. Eren'in açıklaması şöyle:

Uzun bir süredir aynı sahneyi paylaşmaktan onur duyduğum, gururumuz, süper starımız Ajda Pekkan ve benimle ilgili çıkan haber ile ilgili bu kadar hayal gücünü kullanan basın mesuplarına bir çift sözüm var..Ajda Pekkan Ülkemizin çok saygın ve önemli bir starıdır ve bir tanedir ... Ajda Pekkan ile ilgili haber yapılırken azami dikkat edilmelidir. Böyle bir değeri üzmeye hiç kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum ve bu haberi yapanları ayıplıyorum.. Dediğim gibi Ajda Pekkan Türkiyenin en önemli starı benim de en iyi dostum, mentorumdur.. Herkesten bir kere daha rica ediyorum! Lütfen Ajda Pekkan'ı bu yalan haberlerle üzmekten vazgeçin...

Editör: TE Bilisim