Geçtiğimiz aylarda final yapan 'Ada Masalı' adlı dizide Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un gerçek hayatta da birliktelik yaşadığı ortaya çıkmıştı. 

"İLİŞKİMİZ GÜZEL GİDİYOR"

İkili, önceki akşam Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Navruz, “İlişkimiz çok güzel gidiyor, mutluyuz.” açıklamasını yaptı.

"PROJELERİ DEĞERLENDİRİYORUZ"

Snob Magazin'in haberine göre; Alp Navruz, 'Ayça Ayşin Turan ile yine aynı projede yer almak ister misiniz?" sorusuna, "Şu an birlikte projeleri değerlendiriyoruz. Birlikte yer alacağımız uygun bir proje gelirse tabii ki oynarız. Dijital platformlar için çekilecek projelere de sıcak bakıyoruz" cevabını verdi.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın birbirlerine aşk dolu bakışları geceye damga vurdu.

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?
Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli, kaç yaşında; Ayça Ayşin Turan, 1992 yılında Sinop'ta dünyaya geldi. 2022 yılı itibarıyla 30 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam ederken ilk ekran önü deneyimine 'Dinle Sevgili' adlı diziyle başlayan Ayça Ayşin Turan, ekran önündeki yolculuğuna 'Karagül' dizisindeki Ada karakteriyle devam etti. Ünlü isim Sevimli Tehlike, Ada Masalı ve Meryem dizilerinde rol aldı.

Editör: TE Bilisim