Olcay Ünal Sert

Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk ve danışmanı Arzu Acay programın yayından kaldırıldığını doğruladı.



Yıldız Tilbe'nin konuk olarak katıldığı ilk canlı yayın, çok ilginç anlara sahne olmuştu.



Programın açılış konuşmasını yapan Bülent Ersoy'un konuşması ve davranışları, sosyal medyanın gündemine düşerken Ersoy'un sarhoş olarak yayına çıktığı iddia edilmiş, Diva canlı yayında ağzına tek damla içki almadığını heyecanlandığını açıklamıştı.

Programın ikinci bölümünde Şafak Sezer ve Kibariye konuk olmuş, komedyen Sezer canlı yayında Ersoy'a alkolmetre üfletmişti.

Alkol ve içki kelimesinin medyada sürekli gündeme gelmesinin RTÜK'ü harekete geçirdiği dilden dile çok konuşulmuştu.

Seyhan Erdağ Temiz Magazin de Mustafa Keser'in bugün bir paylaşım yaptığını, Star yönetiminin isteği üzerine postu sildiğini ardından programın yayından kaldırıldığını açıkladı.

Son programda Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasında soğuk rüzgâlar esmiş, ikili birbirleriyle konuşmazken özellikle programın sonlarında birbirlerinin yüzüne bakmamayı tercih etmiş, programın finalini Keser yapmıştı.

Bülent Ersoy ilk programda mikrofonu açıkken; "Son program, kovulduk" dediği duyulmuştu. Nitekim programın ömrü de 15 gün oldu.

Programın kesin yayından kaldırılma nedeni hakkında Star TV'den henüz bir açıklama yapılmadı.

Star TV'den açıklama yapılması durumunda duyurulacaktır.

Mustafa Keser, “Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy’un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır.” dedi.

Sanatçı Mustafa Keser sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; yayından kaldırılan 'Benzemez Kimse Bize' programıyla ilgili olarak; "Bütün aksaklıklar Sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır. İleriki günlerde bir basın toplantısı yaparak sizleri daha geniş bir çerçevede bilgilendireceğim." açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilisim