Yoğun bakıma kaldırılan ve entübe edilen gazeteci Hıncal Uluç'un vefat ettiğine yönelik çıkan haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Fatih Doğan, Hıncal Uluç'un son durumunun stabil olduğunu açıkladı.

Sabah Gazetesi Spor Yazarı Fatih Doğan, “Hıncal Uluç öldü!” yanlış bilgisini düzeltmek adına ilgilenen en yakın kişiyle konuşarak 3 saat önce zaruret üzerine bu paylaşımı yapmıştım. Yine benzer bir dolaşım olunca 22.15’te yine sordum.
Durumu stabil. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Allah şifa versin." dedi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Tahir Kum Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Bayram vesilesiyle sevgili Öcal Uluç üstadımı, abimi aradım... Sesi çok kötü geliyordu... Sebebi; Hıncal abi yoğun bakıma alınmış... Allah'a Teala acil şifalar ihsan eylesin..." demişti.

Galatasaray'ın eski yöneticisi Urak Aküzüm ise Uluç'un entübe edildiğini aktarmıştı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Aküzüm, "Hıncal Uluç entübe edildi, Hıncal Abi’ye Allah şifa versin, dualarınızı bekliyoruz…" ifadelerini kullandı. 

A SPOR "GERÇEKLERİ YANSITMIYOR"

Hıncal Uluç'un program yaptığı A Spor kanalı, deneyimli gazetecinin sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Sosyal medyada dolaşan 'Hıncal Uluç öldü' iddialarının gerçek dışı olduğunu duyuran kanal, "Hıncal Uluç'un vefat ettiği yönünde yanlış haberler çıktı. Hıncal Uluç'un tedavisi devam ediyor. Sosyal medyadaki öldü iddiaları gerçeği yansıtmıyor" açıklamasını yaptı.

“BİR HÜLYA AVŞAR SOHBETİ” YOUTUBE'DA BAŞLIYOR. “BİR HÜLYA AVŞAR SOHBETİ” YOUTUBE'DA BAŞLIYOR.

HINCAL ULUÇ'UN HASTALIĞI NE?

Böbreklerinde sorun olan Hıncal Uluç'un ayrıca akciğerlerinden de rahatsız olduğu ve bunu takiben kan zehirlenmesi yaşadığı bildirilmişti.

Birkaç ay önce evinde düşerek kalçasını kıran Hıncal Uluç, yakın zamanda by-pass ameliyatı da olmuş, Kurban Bayramı arifesinde ise yoğun bakıma kaldırılarak entübe edilmişti.

Editör: TE Bilisim