Sevilen oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, Vatan Gazetesi'nde Melis Güvenç ile yaptığı ve 12 Ağustos 2017 tarihinde, kendisine ait olmayan "Kadınlar Mizah Programı Sunamaz" başlığı ile yayınlanan röportajının ardından haksız yere büyük tepkiler aldı.

Ancak röportajın tamamı okunduğunda da görüldüğü gibi, ne bu cümlenin ne de bu düşüncenin kendisine ait olmadığı ortadadır. Yaşananlardan dolayı büyük üzüntü duyan İlker Ayrık'ın, kendisine ait olmayan sözlerle atılmış bu başlıkla ilgili açıklamasını, konuyu dikkate almanız dileğiyle bilgilerinize sunarız.

İşte İlker Ayrık'ın açıklaması:

Herkese selamlar, sevgiler. Manşette geçen 'kadınlar mizah yapamaz' lafı bana ait değil. Böyle olduğunu da düşünmüyorum. Laf kime aitse ona geri iade ediyorum. Böyle birşey söylediğimi benimle birlikte röportaj yapan hanımefendi de iddia edemez, kendisine de sorabilirsiniz, böyle birşey yok! Böyle birşey mümkün mü? Ben Perran Kutman, Ayşen Gruda'yla büyüdüm. İki ay öncesine kadar Ayşen Abla ile birlikte sahnedeydim, beraber tiyatro yaptık. Böyle birşey söylediğimi duysa terlikle ağzıma vurur. Acayip yorumlar okudum. Çok acıtıcı, incitici, Sağlık olsun. İnşallah kendinizi benim gibi böyle ifade etmek zorunda kalmazsınız.Kadınlar mizah programı da sunar, mizahta yapar, herşeyin en iyisini yapar. 

İLKER AYRIK’IN AÇIKLAMASINI İZLEMEK VE İNDİRMEK İÇİN: https://youtu.be/UAw0MCGbWG8


Editör: TE Bilisim