İzzet Çapa ilk programında birbirinden değerli isimleri ağırlayacak.

Skytürk360 ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak  'İzzet Paşa'nın ilk bölümünde Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim, Sen Evlisin, Ağlıyorsam Yaşıyorum gibi unutulmaz şarkıların bestecisi ve yorumcusu Gülden Karaböcek, sinema oyuncusu Demet Akbağ ve CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç konuk olacak.

Esane sanatçı Gülden Karaböcek 8 kişilik özel orkestrasıyla kendi klasiklerinin yanı sıra, Ahmet Kaya'dan Kum Gibi adlı şarkıyı canlı olarak seslendirecek.

Muhalefet sanatının önde gelen temsilcisi, nevi şahsına münhasir kişilik, tarzı ve mizahıyla meclisin en renkli kişiliği, CHP Tunceli Milletvekili; Kamer Genç ve Türkiye’nin tartışmasız en iyi kadın oyuncularından biri, tipleme virtüözü, her rolün kadını Demet Akbağ... Ünlü oyuncu yeni filmi ‘Hükümet Kadını’ vizyona girmeden önce İzzet Paşa’nın konuğu oluyor.
İzzet Paşa konuşulmayanları konuşuyor... Sorulmayanları soruyor... Dahası eğlence de vaad ediyor...
İzzet paşa 26 Ocak Cumartesi akşamı saat 21:10’da SKYTURK360’da canlı olarak ekranlara gelirken, saat 23.40’ta SHOW TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.


İzzet Çapa'nın sunduğu "İzzet Paşa" programı
saat 21.10 da SKYTURK360'da canlı yayınlanacak.  "İzzet Paşa" daha sonra sonra 23.4O da Show Tv ekranlarında tekrar yayınlanacak.



22 Ocak'ta Cahide Mor Gazino da sahne alan
Gülden Karaböcek, İzzet Paşa'ya konuk olacak.

Editör: TE Bilisim