Gazeteci Yaşar Şenyüz hayatını kaybetti Gazeteci Yaşar Şenyüz hayatını kaybetti

Türkiye’nin önde gelen cemiyet ve magazin dergisi Quality of Magazine, Cahide Palazzo’da gerçekleştirdiği yeni yıl davetiyle yine ses getirdi. Geceye çok sayıda ünlü isim katıldı. 

Şarkıcı Serkan Kaya, gazeteci Salih Keçeci ile birlikte objektife poz verdi.

Melike Öcalan ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı gece, usta gazeteci ve Quality of Magazine Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci’nin açılış konuşması ile başladı.

Sevim Emre - Orhan Gencebay, Sedahan - Gökhan Gencebay birlikte objektife poz verdiler. Sevim Emre gecede pandemi kurallarına uymayı ihmal etmedi.


Cemiyet, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı gecede Türkan Şerbetçi, Ali Ağaoğlu, Orhan Gencebay, Ahmet Selçuk İlkan, Cengiz Kurtoğlu, Aslı Hünel, Ayhan Aşan, Gonca Vuslateri, Buket-Yusuf Köksal, Ender Saraç, Yalçın Şahin, Sabri Yiğit, Arzu Kunt, Asena, Petek Dinçöz, Gizem Özdilli, Nihan Akın, Ayşegül Yıldız, Özlem Yıldız, Ivana Sert, Faik Öztürk, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Mahmut Tuncer, Prof. Dr. Meral Kozakçıoğlu Özekici, Prof. Dr. Ümit Özekici ve Hilal Suerdem gibi isimler hazır bulundu.

Barış Demirtaş, Orhan Gencebay, Salih Keçeci, Gökay Kalaycıoğlu

Öncelikle bu muhteşem geceye destek veren sponsorlara teşekkür plaketleri takdim edilirken, 500 seçkin davetlinin katıldığı gece Cahide şovlarıyla başladı. Cahide Palazzo’nun dillere destan şov ekibinin konukları coşturduğu gecede daha sonra usta isim Serkan Kaya sahne aldı. Konuk sanatçıların da Serkan Kaya’ya eşlik ettiği gece, tam anlamıyla bir yıldızlar geçidine sahne oldu.



Yeni yıl daveti için Pelit tarafından hazırlanan pasta, geri sayımla birlikte kesilirken, pastanın kesimi sırasında ünlü isimler de Quality of Magazine Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci’yi yalnız bırakmadı.

Gonca Vuslateri, Ivana Sert-Sezer Dermenci

Ahmet Selçuk İlkan

Petek Dinçöz - Nida Büyükbayraktar

Gizem Özdilli

Orhan Gencebay - Sevim Emre

​​​​​​​

Cengiz Kurtoğlu

İvana Sert-Sezer Dermenci

​​​​​

Bülent Kaya, Samet Kılıçarslan, Lütfü Sapmaz, Faik Öztürk

Geceye katılan isimler, yeni yıl pastasının kesilirken 2023 yılından sağlık, huzur, mutluluk, birlik ve beraberlik dilediler.

Editör: TE Bilisim