Hamile ünlülerin karnı açık verdiği pozlar sonrası bir televizyon programında 'Kimse kusura bakmasın; şık ve hoş bulmuyorum. O ne öyle" şeklinde konuşan eski manken Ebru Şancı Öztürk, açıklaması sonrası mankenlik dönemine ait çekilen çıplak fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayan gazeteci Seyhan Erdağ'dan şikayetçi oldu.

Savcılık, özel yaşam alanına giren bir görüntü olmadığını belirterek, dosyayı takipsizlikle sonuçlandırdı.

Ebru Şancı Öztürk, 2014'te aşk yaşamaya başladığı futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eylül 2015'te Belçika'da evlenmişti.

Ekim 2016'da da ikizleri Mila ve Ceylin'i dünyaya getirmiş, mankenliğe veda etmişti.

Geçen aylarda anne olan Müge Boz, kısa süre önce oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya ve ikinci bebeğini martta doğuran Bergüzar Korel, oğlu Marsel'e kavuşacağı anı iple çeken oyuncu Cansu Tosun da geçtiğimiz aylarda hamilelik dönemlerinde karnı açık pozlar vermişti.

Söz konusu fotoğraflar sonrası Ebru Şancı Öztürk, bir televizyon programında "Karnım açık poz vermemi istiyorlar.

'Hayır' diyorum. Hamile haliyle karnı açık fotoğraf çektirenler beni rahatsız ediyor.

Kimse kusura bakmasın; şık ve hoş bulmuyorum. O ne öyle" şeklinde konuştu.

ÜSTSÜZ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Erdağ iddiaya göre kendisine ait bir sosyal medya hesabından Şancı'nın mankenlik yaparken çekilen üstsüz fotoğraflarını yayınladı ve fotoğrafların altına 'Karnı açık poz vermemi istiyorlar ama vermiyorum' diyerek alaylı bir mesaj paylaştı.

"BENİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ" 

Günaydın'dan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; bu paylaşım sonrası savcılığa başvuran Ebru Şancı Öztürk, "Mankenlik yaptığım dönemde çekilen görüntülerimi kullanarak beni küçük düşürdü.

Cezalandırılmasını istiyorum. Evlendim ve iki çocuk sahibiyim.

Üçüncü çocuğumu bekliyorum. Bu yapılan özel hayatımın ihlalidir' diyerek şikayetçi oldu.

MAHKEME, "ORTADA SUÇ YOK" DEDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturmada ifadesine başvurulan Erdağ, Ebru Şancı Öztürk'ün mankenlik yaptığı döneme ait fotoğrafını kullanarak haber yaptığını ve bu fotoğrafların internette kolaylıkla bulunan fotoğraflar olduğunu kaydederek, amacının hakaret etmek olmadığını kaydetti.

Savcılık, sosyal medyada yayınlanan fotoğrafın özel yaşam alanına giren bir görüntü olmadığını bu nedenle ortada suç olmadığını kaydederek, dosyayı takipsizlik kararıyla sonuçlandırdı. (Magazinkolik.com)

Editör: TE Bilisim