12 Kasım 2025 de Amerika da hayatını kaybeden Türk Sanat Müziğin unutulmaz ismi Muazzez Abacı için düzenlenen anma konseri İstanbul Kadıköy'de gerçekleşti.

Talat Er Image 2026 01 31 At 23.15.53

Hakan Eren'den Nükhet Duru itirafı: Onun yüzünden kanser oldum!
Hakan Eren'den Nükhet Duru itirafı: Onun yüzünden kanser oldum!
İçeriği Görüntüle

Seda Gökkadar, Şef Talat Er yönetiminde Muazzez Abacı'nın en sevilen eserlerini seslendirdi.

TRT' nin başarılı sanatçılarından keman virtüözü ve bestekar şef Talat Er CKM müzik korosu eşliğinde gerçekleşen konser büyük ilgi gördü. Kadıköy evlendirme dairesinde gerçekleşen konserde dinleyiciler Türk Sanat Müziği'ne doydu.

Radyo Alaturka yayın yönetmeni Meltem Mendi'nin sunuculuğunu üstlendiği konserde Abacı’nın 1970’lerden 2000’lere kadar kendisine mal olmuş şarkılar seslendirilirken, konsere telefonla bağlanan Saba Abacı duygu dolu anlar yaşattı.
Saba Abacı, organizasyon için Talat Er ile müzik heyetine ve Abacı sevenlerine teşekkürlerini sundu.

Muazzez Abacı Talat Er Image 2026 01 31 At 23.15.53Muazzez Abacı hayranlarının yoğun bir ilgi gösterdi konser için memnuniyetini dile getiren Talat Er "Gönüllerde iz bırakan bir konsere imza attık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Muazzez Abacı özel ödülüne layık görülen Türk Sanat Müziği sanatçısı Seda Gökkadar ise sevilen şarkılarıyla bu anlamlı geceye ayrı bir renk kattı.