Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar ve komşularının açtığı gürültü kirliliği davasında, Ahmet Aras hakkında 5 ay hapis cezası verilirken, hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Demet Şener: Evliliğimin bitmesi hayal kırıklığıydı
Demet Şener: Evliliğimin bitmesi hayal kırıklığıydı
İçeriği Görüntüle

Mujde Ar Ahmet Aras

Türk sinemasının usta ismi Müjde Ar, 2020 yılında Bodrum Gündoğan’da evinin yanında bulunan otel içerisindeki bir restoranda düzenlenen gündüz plaj, akşam ise canlı müzik konserlerinin yarattığı gürültü kirliliği nedeniyle dönemin Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a açık mektup yazmıştı. Usta oyuncu, daha sonra Ahmet Aras’ı mahkemeye verdi.

Bodrum Adliyesi’nde açılan davada dönemin Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile o dönemde Bodrum Belediyesi görevlisi olan E.D., “görevi ihmal” suçuyla yargılandı.

Ahmet Aras Müjde Ar

Davada bugün karar çıkarken Aras duruşmada yer almadı. Mahkemeye heyeti, istinaf yolu açık olmak üzere Ahmet Aras’a 5 ay, E.D.’ye ise 2 ay 15 gün hapis cezası verdi. Sanıkların daha önce kasıtlı bir suçtan mahkûmiyetlerinin bulunmaması nedeniyle her iki isim hakkında da hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına (HAGB) karar verildi.

Ahmet Aras’ın avukatlarının kararı üst mahkemeye taşıyacakları öğrenildi.