Beyazlar içinde konser

Geleneksel hale dönüşen Kanyon büyük yılbaşı partisi konserine bu sene Süper star Ajda Pekkan sahne aldı. Saat 6'da sahnede olması gereken Pekkan, konsere yarım saat geç kalınca protesto edildi. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konsere Pekkan, yarım saat geç kalınca iki defa alkışlarla protestoya uğradı. Süper starın alışveriş merkezinden giriş yaptığı görülmesiyle birlikte ise protestolar unutuldu. Alışveriş merkezinden sahneye doğru Pekkan'a beş koruma eşlik etti. Havanın soğuk olması nedeniyle Pekkan, beyaz eşofmanlarıyla sahnede yerini aldı. Pekkan, kulağına ise koruyucu kulaklık taktı. İlk şarkılarda kapşonunu takan Pekkan, daha sonra ısınınca kapşonunu çıkardı. Pekkan'ın vokalistleri mont ve bere ise sahnedeki yerini aldı.
Orkestralar ise çareyi sobalarla ısınarak buldu. Pekkan, konsere “New York New York” ve “Fly Me To The Moon” gibi yılbaşına özel klasiklerden oluşmuş şarkılarla başladı. Süper star şarkı sözlerini unutmamak için ise sahnede ise promter cihazı kullandı. Pekkan, sık sık promter cihazına bakarak şarkılarını söylemesi dikkatten kaçmadı.


Kış uykusuna yattık

Konserini gelen hayranlarının yeni yılını kutlayan Pekkan, "Herkesin yeni yılı kutlu olsun. Sizleri çok özledim. En son yaz aylarında görüşmüştük. Tabii albüm olmayınca konser vermedik. Bir nevi kış uykusuna yattık. Şimdi sevilen şarkılarımı hep beraber söyleyelim. Yabancı şarkılar ile başladım. Yılbaşı konseptine ugun şarkıları seçti" diyerek hayranlarının şarkılara eşlik etmesini istedi.
Yaklaşık, iki saat süren konsere Pekkan'ın Yakar Geçerim şarkısıyla damgasını vurdu.

Pekkan'ın yaklaşık 3 bin kişiliği Pekkan'a eşlik ederek hep bir ağızdan söyledi.

Çağla Şikel oğlu Kuzey ile konseri izledi.
Pekkan'ı izlemeye gelenler arasında ise Çağla Şikel e Sibel İlkiz gibi isimler vardı.

Süperstar yarım saat geç başladığı konserinde vatandaşları coşturdu.

Editör: TE Bilisim